Ideje a forradalomnak: Female Revolution az answear.LAB-től

Olvasd el, csak 2 perc

Itt a változás ideje, a női forradalomé. Szabadítsd fel erődet, fejezd ki véleményed és mutasd meg, mire vagy képes az új answear.LAB kollekcióval.

Bővebben: Ideje a forradalomnak: Female Revolution az answear.LAB-től

Women on Board kapszulakollekció – Mutasd meg stílusod az irodában is

Olvasd el, csak 2 perc

Az iroda nem egyenlő az unalmas szettekkel és az answear.LAB most be is bizonyítja. Győződj meg róla, hogy érdemes a Women on Board tagjai közé tartozni.

Bővebben: Women on Board kapszulakollekció – Mutasd meg stílusod az irodában is

Girl Power – az answear.LAB új kollekciója megmutatja az erőd

Olvasd el, csak 4 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új kollekcióját. Az answear.LAB hisz a nők erejében, a köztük lévő testvériségben és egymás kölcsönös támogatásában, így már több mint egy éve készít kapszulakollekciókat számukra. A kampány magyarországi nagykövetei – akik egy nemes cél népszerűsítésében is segítenek – Marge, Molnár Lainey és Weisz Fanni.

Bővebben: Girl Power – az answear.LAB új kollekciója megmutatja az erőd

Kövesd az álmaidat a limitált answear.LAB kollekcióval

Olvasd el, csak 3 perc

Válaszd a függetlenséget, merd megvalósítani álmaidat és soha ne add fel – az answear.LAB legújabb limitált kollekciója új energiát ad neked a cselekvéshez és a változáshoz. Fedezd fel a modern szetteket és egyszerűen  merj álmodni! Bővebben: Kövesd az álmaidat a limitált answear.LAB kollekcióval

Az Answear a 10. születésnapját ünnepli – Ünnepelj velünk!

Olvasd el, csak 4 perc

10 évesek lettünk! Idén veled együtt szeretnénk elfújni a gyertyákat a születésnapi tortánkon. Nézd meg, mivel készültünk. Bővebben: Az Answear a 10. születésnapját ünnepli – Ünnepelj velünk!

Kárpáti Rebeka x Answear.LAB – új kapszulakollekcióval mutatkozik be a megújult márka

Olvasd el, csak 3 perc

Az ANSWEAR.HU saját márkája, az Answear megújúl és innentől kezdve answear.LAB néven lesz jelen a piacon. A márka a trendi, időtálló és elérhető darabjairól ismert, ezek a jelzők a jövőben is jellemzik majd. A megújulásnak dedikálva  – az őszi kollekció mellett – a márka egy limitált, a harmincas éveket idéző kapszulakollekcióval is jelentkezik. Most Kárpáti Rebeka készített a limitált kollekció legvagányabb darabjaiban néhány fotót, amit meg is osztunk veletek.

Bővebben: Kárpáti Rebeka x Answear.LAB – új kapszulakollekcióval mutatkozik be a megújult márka

Eke Angéla ismeretlen szerepben – bemutatkozik az answear.LAB limitált kollekciója

Olvasd el, csak 3 perc

 Különleges fotózáson vett részt a Junior Prima díjas színésznő, aminek az apropója az Answear márka megújulása volt. Innentől answear.LAB néven lesz elérhető a márka, amelynek bevezetését egy különleges, a harmincas éveket idéző limitált ruhakollekcióval és ahhoz dedikált fotósorozattal ünnepelnek.

Bővebben: Eke Angéla ismeretlen szerepben – bemutatkozik az answear.LAB limitált kollekciója

Kárpáti Rebeka két kedvenc szettje – Ismerd meg te is stílusát!

Olvasd el, csak 2 perc

Kárpáti Rebeka imádja a natúr, visszafogott árnyalatokat és a különleges fazonokat. Olyan személyiség, akinek stílusát érdemes követni, ezért közös kampányba kezdtünk. A műsorvezető és tartalomgyártó most kiválogatta kedvenc nyári darabjait kínálatunkból és ezeket most szettben is bemutatja nektek.

Bővebben: Kárpáti Rebeka két kedvenc szettje – Ismerd meg te is stílusát!

Divatimádó pasik figyelem – Menő férfi márkákkal bővül portfóliónk

Olvasd el, csak 3 perc

Új márkákkal bővült az Answear.hu weboldala! Ha még nem hallottál a Clean Cut Copenhagen, a Tailored & Originals vagy a Norton márkákról, itt az ideje, hogy megismerd őket, nem fogsz csalódni.

Bővebben: Divatimádó pasik figyelem – Menő férfi márkákkal bővül portfóliónk

GUESS: minden amit tudni akartál az egyik legmenőbb márkáról

Olvasd el, csak 3 perc

Tudtad, hogy a Guess Jeans egyik ikonikus darabja Marilyn Monroe után kapta a nevét? Vagy, hogy a márka neve egy McDonald’s hirdetésből ered? Tudd meg, milyen titkokat rejt még a márka.

Bővebben: GUESS: minden amit tudni akartál az egyik legmenőbb márkáról