Olvasd el, csak 2 perc 07 okt 2021

Ideje a forradalomnak: Female Revolution az answear.LAB-től

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Itt a változás ideje, a női forradalomé. Szabadítsd fel erődet, fejezd ki véleményed és mutasd meg, mire vagy képes az új answear.LAB kollekcióval.

Csinálj forradalmat a ruhatáradban!

A Female Revolution egy grunge kollekció nagyvárosi, időtlen karakterrel. Az alapot a természetes bőrből készült darabok adják: oversize trench coat, klasszikus bőrdzseki, ing és szélesszárú nadrág magas, erősen hangsúlyos derékkal, csak hogy néhány darabot említsünk. Az answear.LAB kollekciójában bőrruhák is szerepelnek: minimalista, hosszú ujjú, valamint kabátszerű, de mellényként is viselhető verziók. Ne félj a természetes bőrtől – ez egy tartós anyag, amely a korral nemesebbé válik és ha megfelelően ápolod, sok szezonon át veled marad. Érdemes befektetni a minőségbe és a tartósságba. A kapszulakollekcióban a bőrből készült cuccokat grafikai elemekkel ellátott fekete-fehér kockás vagy pepita mintás pulóverek, oversized ingek és mosott farmerek egészítik ki, ami a szezon abszolút must have-je.

Hogyan viseld a kollekció darabjait?

A kollekcióban bemutatott sziluettek erősek, az erőt és a lázadó jelleget hangsúlyozzák. Kombináld a nőies modelleket meghatározó cipőkkel, mint a derby fazon, a csipkés worker vagy elől kivágott csizmákkal. Az expresszív elemek a kényelem javára válnak és lehetővé teszik, hogy 100%-ban kifejezhesd önmagad.

További cikkek olvasása