Mit vegyünk fel a karácsonyi buliba?

Egykettőre itt vannak az ünnepek! Tudod mit vegyél fel az ünnepekre és mit ne? Nézd meg milyen stilizációval készültünk!

Az ünnepek mindjárt itt vannak és kezdődnek az ünnepi bulik is. Céges, családi összejövetelek, sörözés a haverokkal… Rengeteg lesz belőle. Hogyan készüljünk fel, hogy ne csak jól érezzük magunkat, hanem jól is nézzünk ki? Alkalomhoz illően most felvázolunk pár divatos opciót, válaszd ki a Neked tetszőt.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

AUTUMN TRENDS BY ANSWEAR – tekints be a kulisszák mögé

Láttad már az új  Autumn Trends by ANSWEAR spotot? Nézz be a kulisszák mögé!

2018 őszét kihasználtuk arra, hogy új videóval promotáljuk a legújabb trendekben gazdag kínálatunkat az ANSWEAR.HU-n. A divat fővárosai által inspirált Autumn Trends by ANSWEAR  kollekció olyan elemeket tartalmaz melyek egyedi megjelenést biztosítanak számodra bármilyen napszakra, helyzetre vagy eseményre. Minden nap a figyelem középpontjában lehetsz, sokkolhatsz vagy felhívhatod magadra a figyelmet. A kampányt egy dinamikus spot képviseli, melynek stilizációit Párizs, New York és Milánó trendjei inspirálták.  Gyere velünk a backstage-be és tekints be az alkotás kulisszái mögé:

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+