Partiszezon! Készen állsz az év legőrültebb időszakára?

Még az őszi hideg sem zavar annyira most minket, hiszen lassan itt a partiszezon, az év egyik kedvenc időszaka. Az ünnepek sorra követik egymást, a céges bulikról nem is beszélve. Nem kell, hogy a tökélete szett beszerzése nyűg legyen, mi tudjuk a megoldást es segítünk is a megfelelő darabok megtalálásában.

Sokan bajban vannak, ha egy elegánsabb alkalomra vagy ünnepi eseményre, rendezvényre kell megtalálniuk a tökéletes szettet. Tippjeinkkel, összeállításainkkal inspirációt nyújtunk, de a legvégén úgyis az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a kiválasztott darabban és természetesen a bőrödben.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Trend és praktikum végre találkozik: Mutatjuk azokat a cipőket, amik megvédenek a hidegtől és egyben divatosak is

Kompromisszumot keresel a kényelem és a divat között? Praktikus darabot szeretnél, ha már ráköltesz, de legyen azért menő is? A SOREL márkával közösen mutatunk most néhány olyan inspiráiciót, amik mind hozzák a fent leírtakat, így nem kell lemondanod a praktikum javára a trendekről.

Te is kivagy, ha hidegebbre fordul az idő, mert ilyenkor úgy érzed, hogy le kell mondanod a divatos holmikról és olyan cuccokat kell viselned, amik nem feltétlenül szépek, inkább praktikusak? Ennek most vége, többé nem kell lemondanod a trendi darabokról és arról, hogy megmutasd saját stílusod.

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+