AUTUMN TRENDS BY ANSWEAR – tekints be a kulisszák mögé

Láttad már az új  Autumn Trends by ANSWEAR spotot? Nézz be a kulisszák mögé!

2018 őszét kihasználtuk arra, hogy új videóval promotáljuk a legújabb trendekben gazdag kínálatunkat az ANSWEAR.HU-n. A divat fővárosai által inspirált Autumn Trends by ANSWEAR  kollekció olyan elemeket tartalmaz melyek egyedi megjelenést biztosítanak számodra bármilyen napszakra, helyzetre vagy eseményre. Minden nap a figyelem középpontjában lehetsz, sokkolhatsz vagy felhívhatod magadra a figyelmet. A kampányt egy dinamikus spot képviseli, melynek stilizációit Párizs, New York és Milánó trendjei inspirálták.  Gyere velünk a backstage-be és tekints be az alkotás kulisszái mögé:

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Induljon az ősz stílusosan!

Már azon szomorkodsz, hogy a kedvenc nyári ruháid és kiegészítőid most egy egész évre szabadságra mennek? Ne feledd, az ősz is lehet igazán stylish! Nézd át milyen divatos kiegészítőkkel készültünk neked.

Az év bármely szakában festhetsz csodásan. Ősszel például zseniális választás néhány dizájnos kiegészítő, ami ugyanolyan jól passzolhat a ballonkabáthoz és a dzsekihez is. Rengeted modell, szín és minta vár arra, hogy megmutasd őket az outfitedben. Itt megtalálod mire kell figyelned, ha őszi kiegészítőket választasz:

OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Elindult a Stylist Születik! – Játssz Te is!

Magyarországon először indulhatnak a tehetségek a 2018 LEGJOBB STYLISTJA címért és a vele járó számtalan izgalmas ajándékért. A Stylist Születik nagyszerű lehetőség kezdő stylistoknak, bloggereknek és divatimádóknak, akik karriert akarnak csinálni a divatvilágban és jól ismerik a trendeket és a divatipart. Idén Lengyelországban, Ukrajnában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon is megrendezésre kerül ez a nagyszabású megmérettetés, mindenhol az ország legígéretesebb divat-tehetségeit keresve. Bővebben itt olvashatsz a versenyről.

Szállj be Te is a versenyhez kapcsolódó Instagram játékunkba értékes nyereményeinkért! OLVASS TOVÁBB >

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+