Divatos és stílusos megjelenés hatvan felett

Olvasd el, csak 4 perc

 Régen megvoltak azok a szigorú öltözködési szabályok, amelyeket mindenkinek be kellett tartani, különben megszólták őket. Be is tartotta ezeket a nagy többség – mindenki tudta, hogy az életkora alapján milyen szettet illik viselnie. Napjainkban ez már nincs így. De akkor milyen a divatos megjelenés hatvan felett? Bővebben: Divatos és stílusos megjelenés hatvan felett

Hogyan lehet különbséget tenni az eredeti és a hamisított ruhák között?

Olvasd el, csak 4 perc

Hogyan lehet észrevenni a hamisítványokat? Napjainkban a hamisítók profi már munkát végeznek, amely annak köszönhető, hogy egyre jobb technika áll a rendelkezésükre. Emiatt egyre nehezebb kiszúrni a hamisított ruhákat. Sőt gyakran váratlan helyen bukkannak fel a hamisított termékek. Az alábbi tanácsokkal igyekszünk segítséget nyújtani az eredeti és a hamisított ruhadarabok közti különbségtételben. Bővebben: Hogyan lehet különbséget tenni az eredeti és a hamisított ruhák között?

Mit vegyél fel egy koncertre? 8 tippel segítünk!

Olvasd el, csak 4 perc

Amikor kimozdulunk otthonról, szeretünk jó formánkban megmutatkozni. Ha ez veled is így van, de tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogy miben menj el a kedvenc zenekarod koncertjére, akkor a legjobb helyen vagy. Bővebben: Mit vegyél fel egy koncertre? 8 tippel segítünk!

Mit viselj egy esküvői fogadásra?

Olvasd el, csak 4 perc

Mondhatnánk, hogy manapság már semmi sem olyan, mint régen, de egyrészt ez csak részben igaz, másrészt ennél kicsit részletesebben mondjuk ezt. Arra gondolunk, hogy míg korábban jellemzően léteztek hagyományos viseletek, bizonyos alkalmakra szánt ruhák, ma már jóval több lehetőségünk van választani, akár házasodni készülünk, akár csak egy esküvőn vendégként veszünk részt. Bővebben: Mit viselj egy esküvői fogadásra?

Lifespiration starts here – inspirálunk egy gyönyörű életre

Olvasd el, csak 2 perc

Nem csak a divattal foglalkozunk, ennél sokkal többet szeretnénk nyújtani, új lehetőségeket mutatni, bátorságot és még több energiát adni, hogy élj, cselekedj, légy önmagad. Érezd az inspirációt és az inspiráció erejét! Lifespiration starts here.

Bővebben: Lifespiration starts here – inspirálunk egy gyönyörű életre

Minden a sorozatokról – új műsorok, amiket ősszel imádni fogsz

Olvasd el, csak 2 perc

Itt az ideje előkapni a takarót, a forró teát és… addiktív sorozatokat nézni, amik segítenek túlélni tavaszig. Íme 5 új sorozat, ami valószínűleg felkapott lesz az idei szezonban.

Bővebben: Minden a sorozatokról – új műsorok, amiket ősszel imádni fogsz

Barátkozunk az ősszel – 5 hobbi, ami tökéletes a hosszú őszi estékhez

Olvasd el, csak 3 perc

Az őszi estéknek nem kell unalmasnak és borongósnak lenniükVárd a melegebb időt pár új hobbival, légy kreatív. Íme 5 javaslat, amivel kellemesen telhet az idő, kikapcsolja az elmédet és fejleszti képességeidet.

Bővebben: Barátkozunk az ősszel – 5 hobbi, ami tökéletes a hosszú őszi estékhez

Hogyan találd meg a neked megfelelő sportot és hogyan szeresd meg a sportolást?

Olvasd el, csak 4 perc

Sokféle testmozgás létezik – de hogyan találjuk meg az ideálist, amitől beleszeretünk a sportba, és minden edzés elégedettség és öröm forrása lesz? Íme néhány inspiráló tipp és motivációs trükk – próbáld ki őket!

Bővebben: Hogyan találd meg a neked megfelelő sportot és hogyan szeresd meg a sportolást?

Kerülj őjra formába! 5 edző a YouTube-ról, akikkel öröm az otthoni edzés

Olvasd el, csak 4 perc

Mindenhol lehet edzeni, akár otthon is. Rakj be valami jó zenét és láss munkához – íme a legérdekesebb edzők a YouTube-ról, akikkel újra formába lendülhetsz. Csak egy kis hely és néhány (vagy több) percnyi szabadidő kell hozzá.

Bővebben: Kerülj őjra formába! 5 edző a YouTube-ról, akikkel öröm az otthoni edzés

Hogyan térjünk vissza vakáció után a hétköznapi rutinhoz úgy, hogy ne őrüljünk meg?

Olvasd el, csak 4 perc

Nyár után visszatérni a valóságba nehéz lehet, különösen a munkához, a feladatokhoz és a mindennapi tevékenységekhez nehéz ismét hozzászokni. Adunk pár tippet, hogyan csináld stílusosan, és hogyan maradj pozitív a nyaralás után is.

Bővebben: Hogyan térjünk vissza vakáció után a hétköznapi rutinhoz úgy, hogy ne őrüljünk meg?