Lifespiration Starts Here – Vegyél részt fotópályázatunkon, nyerd meg a fődíjat és valósítsd meg álmaidat!

Olvasd el, csak 2 perc

Inspirálj másokat és inspirálódj másoktól! Nemzetközi fotópályázatot hirdetünk ‘Lifespiration starts here’ szlogennel. A fődíj 500 000 Ft készpénz, amivel valóra válthatod az álmaidat, illetve rengeteg vígaszdíj is vár rád a sok-sok élmény mellett.

Bővebben: Lifespiration Starts Here – Vegyél részt fotópályázatunkon, nyerd meg a fődíjat és valósítsd meg álmaidat!

Project Packshot: Itt az év legmenőbb divatversenye! Jelentkezz még ma és vidd el te a főnyereményt

Olvasd el, csak 2 perc

A kreativitás az egyik szuperképességed? Számtalan ötlet fut át az agyadon minden egyes percben? Szereted a divatot és kifinomult az ízlésed, viszont nem tudod, hogyan mutathatnád mindezt meg? Mi teret adunk kreativitásodnak. Jelentkezz az Answear Project Packshot versenyére!

Bővebben: Project Packshot: Itt az év legmenőbb divatversenye! Jelentkezz még ma és vidd el te a főnyereményt

Sex Pistols x Martens – limitált kollekció, igazi lázadóknak

Olvasd el, csak 2 perc

A punk és az keményebb hangzás rajongói számára ez egy igazi kinyilatkoztatás – az ikonikus márka limitált kollekciója tele van lázadással és anarchiával. Mutatjuk a Dr Martens x Sex Pistols kollekció legvadabb darabjait! Bővebben: Sex Pistols x Martens – limitált kollekció, igazi lázadóknak

A 90-es évek szuperhőse visszatért – Itt van az új Levi’s x Super Mario kollekció

Olvasd el, csak 3 perc

Emlékszel még arra a videojátékra, amiben egy piros ruhás, olasz vízvezetékszerelő megmenti a hercegnőt? Idén tavasszal Mario visszatér es ezúttal a Levi’s fantasztikus kollekciójának darabjairól köszön vissza.>

Bővebben: A 90-es évek szuperhőse visszatért – Itt van az új Levi’s x Super Mario kollekció

Interjú a Stylist Születik győztesével, Komáromy Csilluval

Olvasd el, csak 5 perc

A 2018-ban Magyarországon is megrendezett Stylist Battle, azaz magyar nevén Stylist Születik győztesének meseszép stylingjait láthatjátok hamarosan az ELLE Magazin oldalain. Közben a limitált kiadású Stylist Születik kollekció is megjelent az Answear.hu divat webáruházban. Tekints be a kulisszák mögé és ismerd meg közelebbről a 2018 Év Stylistját, Komáromy Csillut!

Bővebben: Interjú a Stylist Születik győztesével, Komáromy Csilluval

Elindult a Stylist Születik! – Játssz Te is!

Olvasd el, csak 7 perc

Magyarországon először indulhatnak a tehetségek a 2018 LEGJOBB STYLISTJA címért és a vele járó számtalan izgalmas ajándékért. A Stylist Születik nagyszerű lehetőség kezdő stylistoknak, bloggereknek és divatimádóknak, akik karriert akarnak csinálni a divatvilágban és jól ismerik a trendeket és a divatipart. Idén Lengyelországban, Ukrajnában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon is megrendezésre kerül ez a nagyszabású megmérettetés, mindenhol az ország legígéretesebb divat-tehetségeit keresve. Bővebben itt olvashatsz a versenyről. Bővebben: Elindult a Stylist Születik! – Játssz Te is!