Project Packshot: Itt az év legmenőbb divatversenye! Jelentkezz még ma és vidd el te a főnyereményt

Krisztian Sebo
|
03 szeptember 2020
|
Olvasd el, csak 2 perc
Olvasd el, csak 2 perc

A kreativitás az egyik szuperképességed? Számtalan ötlet fut át az agyadon minden egyes percben? Szereted a divatot és kifinomult az ízlésed, viszont nem tudod, hogyan mutathatnád mindezt meg? Mi teret adunk kreativitásodnak. Jelentkezz az Answear Project Packshot versenyére!

Mit kell tenned?

A verseny alapötlete, hogy olyan különleges és egyedi termék kompozíciókat alkoss, amik lenyűgözik zsűrinket. Légy egyedi és kreatív, mutasd meg a te világod. Első körben nincs más dolgod, mint, hogy megmutasd eddigi munkáidat, portfóliódat. Töltsd ki a verseny oldalán a jelentkezési lapot és töltsd fel fotóidat. Ezt 2020. 09. 21-ig teheted meg, így garantálva helyed az első körben. A zsűri minden beküldött pályamunkát kiértékel, ezután öt versenyzőt választ ki, akik a verseny második szakaszába jutnak, ahol lehengerlő termék kompozíciókat, tárgyfotókat kell alkotniuk, a Swarovski 125. születésnapjára készített ékszer szettekből.

A döntős munkák közül végül három nyertes választ ki a zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak, illetve a kiválasztott pályamunkákat a GLAMOUR magazinban is bemutatjuk.


Nyeremények
– A verseny nyertese 100 ezer Forint értékű Answear vásárlási utalványt nyer.
– A második és harmadik helyezett 50 ezer Forint értékű Answear vásárlási utalványt nyer.
– Az 5 döntős a Swarovski 125. születésnapjára készített ékszerszettel lesz gazdagabb. A szett egy fülbevalót, egy hattyú motívumos nyakláncot és egy karkötőt foglal magában.

 JELENTKEZEM