Ezeket a sportcipőket bármilyen ruhával viselheted

Olvasd el, csak 4 perc

Kevés olyan nő akad, aki még soha nem próbálta kombinálni a sportcipőt és a ruhát. Nem feltétlenül kisestélyire gondolunk, de talán mindannyiunk életében akadnak emlékek arról, amikor ki kellett szaladni a boltba valamiért, és eszünk ágában sem volt ezt körömcipőben megtenni, így a ruhánkhoz felkaptuk a futócipőnket. Ha ez nem annyira szokványos jelenség, akkor sem annyira  ritka ez a kombináció, bár kétségtelen, hogy külföldön jóval elterjedtebb divatról van szó, mint itthon. Legalábbis eddig! Bővebben: Ezeket a sportcipőket bármilyen ruhával viselheted

Kinek áll jól a bootcut szabású nadrág?

Olvasd el, csak 4 perc

Az elmúlt években nadrágok és farmerek terén nem volt túljellemző a változatosság, hiszen leginkább a szűk fazonok kaptak szerepet. A Z-generáció kedvenc skinny farmerjai már olyan régóta részei az öltözködésünknek, hogy szinte alapdarabbá váltak, ami mellett a többi nadrág szabás teljesen háttérbe szorult. Ahogy viszont a tizenévesekből huszonévesekké vált ez a korosztály úgy lett egyre nyitottabb az egyéb fazonok iránt is. Így lehet az, hogy az olyan a trendek, amik már korábban is visszatérőnek számítottak, most újra igazán divatossá váltak. Bővebben: Kinek áll jól a bootcut szabású nadrág?

Milyen férficipőt érdemes választani?

Olvasd el, csak 3 perc

Minden alkalomra érdemes beszerezni egy férficipőt, azonban a bőség zavara miatt olykor nehéz a különféle típusok közötti választás. Az alábbiakban eláruljuk, hogy mire kell figyelni a cipőválasztás során. Bővebben: Milyen férficipőt érdemes választani?

Hogyan lehet magassarkút viselni fájdalom nélkül?

Olvasd el, csak 3 perc

Fájó talp magassarkúban? Ilyenkor sem kell megszabadulni a magassarkú modellektől, sőt több változat is bátran beszerezhető ezekből. Az alábbi tanácsainkat megfogadva megszűnik a magassarkú okozta lábfájdalom. Azt nem ígérjük, hogy az, aki betartja a tanácsainkat, még otthon is magassarkúban tipeg majd papucs helyett, mint Carrie Bradshaw. Azonban mindenképpen könnyebb lesz ennek az izgalmas lábbelinek a viselése alkalmanként. Bővebben: Hogyan lehet magassarkút viselni fájdalom nélkül?

Körte alkatod van? Mutatjuk, hogyan találd meg a tökéletes nadrágot?

Olvasd el, csak 4 perc

A női test önmagában szép, legyen bármilyen formája, kisebb, nagyobb, kerekebb, keskenyebb, bármilyen – ez pedig nincs másként a férfiaknál sem. Hasonlíthatjuk bármihez, így éppen egy gyümölcshöz is, ami persze még mindig jobban hangzik, mint ha azt mondanánk, ott egy helikopter alkatú nő. De honnan ez az elnevezés? Kétségtelen, hogy vannak olyan közös vonások, amik alapján típusokat nevezhetünk meg, a körte, az alma, a homokóra mind erre szolgáló leírások. De mit is jelent valójában, ha egy női formáit ezzel az ízes gyümölcs alakjával szeretnénk felvázolni?

Bővebben: Körte alkatod van? Mutatjuk, hogyan találd meg a tökéletes nadrágot?

Kötelező őszi outdoor darabok

Olvasd el, csak 3 perc

Mielőtt kirándulni indulsz, gyűjts össze pár outdoor ruhadarabot, kiegészítőket és kütyüket, amik segítségedre lesznek a természetben. Nézd meg, miket érdemes magaddal vinned egy kalandokkal, meglepetésekkel és kihívásokkal teli útra.

Bővebben: Kötelező őszi outdoor darabok

Egy kabát, sok lehetőség – hogyan viseljük a motoros dzsekit 3 különböző szettben?

Olvasd el, csak 3 perc

A szezont ezennel megnyitjuk! Nézd meg, hogyan viseld ezt az ikonikus dzsekit – stylistjaink 3-3 szettel érkeznek, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Bővebben: Egy kabát, sok lehetőség – hogyan viseljük a motoros dzsekit 3 különböző szettben?

6 must-have táska az őszre: ezek uralják az idei szezont

Olvasd el, csak 5 perc

Hasznosak, praktikusak és minden alkalomhoz passzolnak. Ezek a táskák uralják a 2021-es őszi szezont.

Bővebben: 6 must-have táska az őszre: ezek uralják az idei szezont