Olvasd el, csak 3 perc 14 máj 2024

Get the look: „Öltöztesd életed abba, ami értékes!”

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A divat egyfajta külső manifesztum, ami tükrözi értékeinket, humorunkat, önmagunkkal való viszonyunkat. Megmutatja, hogy kik vagyunk, és hogy milyen képet festünk saját megunkról. Meríts inspirációt az „Öltöztesd életed abba, ami értékes!” kampányból, és szerezz be termékeket az Answear.hu-ról!

Mi lenne, ha viselhetnéd a legszebb pillanatot, amit már átéltél? Például azt  a pillanat, amikor teljesült a legnagyobb álmod, és előléptettek a munkahelyeden, vagy amikor elmentél egy hőn áhított utazásra. A ruhadarabok és egyéb dolgok minden ilyen fontos esemény során elkísérnek minket. Érzelmek és emlékek hordozói, igy, ha újra viseljük őket, ismét átélhetjük azokat a bizonyos értékes pillanatokat.

Találd meg a számodra fontos tárgyakat, inspirálódj az „Öltöztesd életed abba, ami értékes!” kampány stílusaiból. Válaszd ki velünk azokat a pillanatokat és emlékeket, amelyeket szívesen viselnél újra.

Szeretném magamon viselni… a sűrű, sötét erdő puha mohatakaróját

A zöld erdei moha finom, puha érintését idéző anyagok és termékek azoknak szólnak, akik szeretik a természetes anyagokból készült darabokat. Ha te is közéjük tartozol, válaszd az olyan könnyű és légies kreációkat, mint ez a Marella ruha, melynek lenszálai fenntartható gyártási eljárással készültek, így csökkentve a környezetre gyakorolt hatást. A visszafogott árnyalat, a rojtok és a testhezálló szabás miatt ez a stílus bármilyen alkalomra megfelelő választás lehet.

A flitteres anyagból készült Herskind kreációban pedig különlegesnek érezheted magad. Az egyenes szabás, a hosszú ujjak és a klasszikus kerek nyakkivágás együttesen olyan stílust eredményeznek, amely tökéletes a fontos eseményekhez, amelyekre sokáig emlékezni fogsz.

Fedezd fel a HERSKIND ruhát!

Szeretném magamon viselni… egz szabadon szálló madárraj tollait

Szeretnéd egyszerre lazán, kényelmesen és divatosan érezni magad? Válaszd a rojtos, oversize szabású bőrkabátot. Ezt egy egyenesszárú bőrhatású nadrággal párositsd. Az olasz Patrizia Pepe márka műbőrből készült magas derekú modellje tökéletes választás lehet. Kombináld inggel, felsővel vagy klasszikus pólóval. Ez a laza szett teljes mozgásszabadságot biztosít, és könnyedséget kölcsönöz megjelenésednek.

Dobd fel a megjelenést kiegészítőkkel. Tavasszal viselj fekete bőr flip-flopot, pl. a Vanda Novak márka aranyszinű, díszes sarokkal ellátott verzióját.. tedd fel az I-re a pontot egy Off-White dizájner napszemüveggel.

Nézd meg a HERSKIND bőrkabátot itt!

Szeretném magamon viselni… ezt a bizonyos pillanatot

Vannak olyan pillanatok az életben, amelyeket szívesen átélnél újra, ha csak egy pillanatra is. Egy aranyszínű Pinko ruha a különleges érzelmek és élmények hordozója lehet. Tökéletes esti kiruccanásokra és felejthetetlen találkozókra, egy ilyen megjelenésben biztosan nem felejted el ezeket a fontos pillanatokat.

Kattints a PINKO ruháért!

A napsütéses tavaszi napokon válasszon pamutinget vagy fehér felsőt áttört betétekkel. A kellemes tapintású, légies anyagok és a lazább szabások kényelmessé és stílusossá teszik a viseletet. Egészítsd ki olyan kiegészítőkkel, mint a szalmakalap vagy egy kézitáska vagy az idei szezon legtrendibb cipőjével, a balerinával, melyeket bárhová magaddal vihetsz. Éld át az élet kedvenc pillanatait a saját feltételeid szerint összeállított szettekkel!

További cikkek olvasása