Inspirációk 1. rész: önismereti utazás a divat világában – Szilágyi Lilu írása

Olvasd el, csak 3 perc

Egy londoni és egy párizsi történet találkozója. Avagy a kibontakozó stílus és az öltözködésen keresztüli önkifejezés képi világban megjelent érzés. Az első blogbejegyzésemet – most éppen stílusról, az öltözködésről, mint az önkifejezés egyik fontos eszközéről .

Bővebben: Inspirációk 1. rész: önismereti utazás a divat világában – Szilágyi Lilu írása

Korunk hősnői: Victoria és Eugenia, az ukrán SHERO-k

Olvasd el, csak 5 perc

Az ukrán nők bátorsága az egész világot lenyűgözi. A háború alatt hatalmas felelősséget cipelnek a vállukon: egyesek külföldre mennek családjuk és gyermekeik védelmében és különböző módon segítenek, mások a fronton ragadnak fegyvert és igazán veszélyes helyekre mennek, hogy harcoljanak a hazájukért. Az utóbbi csoport képviselői Victoria Kravcsenko és Eugénia Smaragd, erővel teli nők, katonák, igazi SHERO-k.

Bővebben: Korunk hősnői: Victoria és Eugenia, az ukrán SHERO-k

„Azt viselhetsz, amit és ahogyan szeretnél, és senkinek sincs joga elítélni ezért.” – interjú Aga Korsakkal az answear.LAB márka esszenciájáról.

Olvasd el, csak 7 perc

A jó reggelt helyett légy bátort kiált, nem követi a megszokott mintákat, hanem új utakat jelöl ki, inkább lázadó, bátor és spontán, mint udvarias vagy szerény. Ez az answear.LAB, a mi saját márkánk. Aga Korsakkal az answear.LAB márkaigazgatójával beszélgetünk ötletekről, a kollekciók létrehozásának kulisszatitkairól, a közelgő kihívásokról és az elért sikerekről. Bővebben: „Azt viselhetsz, amit és ahogyan szeretnél, és senkinek sincs joga elítélni ezért.” – interjú Aga Korsakkal az answear.LAB márka esszenciájáról.