Korunk hősnői: Victoria és Eugenia, az ukrán SHERO-k

Olvasd el, csak 5 perc

Az ukrán nők bátorsága az egész világot lenyűgözi. A háború alatt hatalmas felelősséget cipelnek a vállukon: egyesek külföldre mennek családjuk és gyermekeik védelmében és különböző módon segítenek, mások a fronton ragadnak fegyvert és igazán veszélyes helyekre mennek, hogy harcoljanak a hazájukért. Az utóbbi csoport képviselői Victoria Kravcsenko és Eugénia Smaragd, erővel teli nők, katonák, igazi SHERO-k.

Bővebben: Korunk hősnői: Victoria és Eugenia, az ukrán SHERO-k

“Azt viselhetsz, amit és ahogyan szeretnél, és senkinek sincs joga elítélni ezért.” – interjú Aga Korsakkal az answear.LAB márka esszenciájáról.

Olvasd el, csak 7 perc

A jó reggelt helyett légy bátort kiált, nem követi a megszokott mintákat, hanem új utakat jelöl ki, inkább lázadó, bátor és spontán, mint udvarias vagy szerény. Ez az answear.LAB, a mi saját márkánk. Aga Korsakkal az answear.LAB márkaigazgatójával beszélgetünk ötletekről, a kollekciók létrehozásának kulisszatitkairól, a közelgő kihívásokról és az elért sikerekről. Bővebben: “Azt viselhetsz, amit és ahogyan szeretnél, és senkinek sincs joga elítélni ezért.” – interjú Aga Korsakkal az answear.LAB márka esszenciájáról.

Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Sasha Sidorenko

Olvasd el, csak 2 perc

Ismerd meg azokat a nőket, akiknek megvan a bátorságuk a saját feltételeik szerint élni és küzdeni az álmaikért – néha szó szerint is. Vajon kampányunk hősnője, a profi ökölvívó és Európa-bajnok Sasha Sidorenko inspiráló egyéniség? Ismerd meg és tudd meg! Bővebben: Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Sasha Sidorenko

Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Bożna Wydrowska

Olvasd el, csak 2 perc

A tánc életforma, önkifejezés, az álmok valóra váltása! Ismerd meg a Lifespiration Starts Here kampányunk egy újabb hősnőjét – Bożna Wydrowskát, aki néhány gondolattal és mozdulattal bevezet minket a sokszínű ballroom kultúra és Voguing világába. Bővebben: Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Bożna Wydrowska

Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Izabela Sopalska-Rybak

Olvasd el, csak 2 perc

Érezd, ahogy az életerő a bátor, aktív és kivételes nőkből árad. Bemutatjuk a ‘Lifespiration starts here’ kampány egyik hősnőjét, akinek semmi sem lehetetlen.

Bővebben: Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Izabela Sopalska-Rybak

Weisz Fanni: „A pillanat varázsa óriási hatással van rám”

Olvasd el, csak 2 perc

Weisz Fannit kérdeztük, őt mi az ami inspirálja, számára mi az a hajtóérő, amitől erőn felül tud teljesíteni, mégis mindig önmaga tud lenni. Fanni a Catch The Moment fotópályázat idei, Lifespiration starts here évadának nagykövete, erről beszélgettünk.

Bővebben: Weisz Fanni: „A pillanat varázsa óriási hatással van rám”

Girl Power x Weisz Fanni interjú: “az, hogy valaki szépnek és tehetségesnek születik, nem érdem”

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Weisz Fannit, halásszérült modellt, esélyegyenlőségi aktivistát.

Bővebben: Girl Power x Weisz Fanni interjú: “az, hogy valaki szépnek és tehetségesnek születik, nem érdem”

Girl Power x Molnár Lainey interjú: “a Girl Power kifejezés számomra mindig az önkifejezést fogja jelenteni”

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Molnár Lainey illusztrátort. Bővebben: Girl Power x Molnár Lainey interjú: “a Girl Power kifejezés számomra mindig az önkifejezést fogja jelenteni”

Girl Power x Marge interjú: “a családomon belül és a családomon kívül is nagyon sok nő segít nekem és nagyon sok nőt segítek én is”

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Marge énekesnőt, dalszerzőt és aktivistát.

Bővebben: Girl Power x Marge interjú: “a családomon belül és a családomon kívül is nagyon sok nő segít nekem és nagyon sok nőt segítek én is”