Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Sasha Sidorenko

Olvasd el, csak 2 perc

Ismerd meg azokat a nőket, akiknek megvan a bátorságuk a saját feltételeik szerint élni és küzdeni az álmaikért – néha szó szerint is. Vajon kampányunk hősnője, a profi ökölvívó és Európa-bajnok Sasha Sidorenko inspiráló egyéniség? Ismerd meg és tudd meg! Bővebben: Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Sasha Sidorenko

Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Bożna Wydrowska

Olvasd el, csak 2 perc

A tánc életforma, önkifejezés, az álmok valóra váltása! Ismerd meg a Lifespiration Starts Here kampányunk egy újabb hősnőjét – Bożna Wydrowskát, aki néhány gondolattal és mozdulattal bevezet minket a sokszínű ballroom kultúra és Voguing világába. Bővebben: Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Bożna Wydrowska

Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Izabela Sopalska-Rybak

Olvasd el, csak 2 perc

Érezd, ahogy az életerő a bátor, aktív és kivételes nőkből árad. Bemutatjuk a ‘Lifespiration starts here’ kampány egyik hősnőjét, akinek semmi sem lehetetlen.

Bővebben: Nők tele inspirációval, ők a lifespiration megtestesítői: Izabela Sopalska-Rybak

Weisz Fanni: „A pillanat varázsa óriási hatással van rám”

Olvasd el, csak 2 perc

Weisz Fannit kérdeztük, őt mi az ami inspirálja, számára mi az a hajtóérő, amitől erőn felül tud teljesíteni, mégis mindig önmaga tud lenni. Fanni a Catch The Moment fotópályázat idei, Lifespiration starts here évadának nagykövete, erről beszélgettünk.

Bővebben: Weisz Fanni: „A pillanat varázsa óriási hatással van rám”

Girl Power x Weisz Fanni interjú: “az, hogy valaki szépnek és tehetségesnek születik, nem érdem”

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Weisz Fannit, halásszérült modellt, esélyegyenlőségi aktivistát.

Bővebben: Girl Power x Weisz Fanni interjú: “az, hogy valaki szépnek és tehetségesnek születik, nem érdem”

Girl Power x Molnár Lainey interjú: “a Girl Power kifejezés számomra mindig az önkifejezést fogja jelenteni”

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Molnár Lainey illusztrátort. Bővebben: Girl Power x Molnár Lainey interjú: “a Girl Power kifejezés számomra mindig az önkifejezést fogja jelenteni”

Girl Power x Marge interjú: “a családomon belül és a családomon kívül is nagyon sok nő segít nekem és nagyon sok nőt segítek én is”

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Marge énekesnőt, dalszerzőt és aktivistát.

Bővebben: Girl Power x Marge interjú: “a családomon belül és a családomon kívül is nagyon sok nő segít nekem és nagyon sok nőt segítek én is”

StyledbyNono – Nyári ruhák 3 féle stílusban Goike Nóra ajánlásával

Olvasd el, csak 3 perc

Goike Nóra vagyok, divatszerkesztő, stylist, blogger, social media tanácsadó és két gyönyörű kislány aktív édesanyja. Több, mint 20 éve dolgozom a divatszakmában, dolgoztam nagy print és online divatmagzinoknál, stílustanácsadást tartottam bevásárlóközpontok divat napjain. Személyes stílustanácsadásokon és a blogomon keresztül is igyekszem naprakész, izgalmas ötleteket, tanácsokat, tippeket adni, újdonságokat bemutatni divat, lifestyle témákban. Rajongok a tornacipőkért, ezért a következő összeállításomban bemutatom a legmenőbb tavaszi újdonságokat és bízom benne, hogy nektek is tudok egy kis inspirációt adni a shoppingoláshoz.

Bővebben: StyledbyNono – Nyári ruhák 3 féle stílusban Goike Nóra ajánlásával

A milánói divathét egy blogger szemével: Drencheva Nati szettje mindent visz

Olvasd el, csak 2 perc

Immár harmadik alkalommal veszek részt a milánói divathéten, ahol ilyenkor a résztvevők – a modellek, a tervezők, az újságírók, a fotósok, a bloggerek – mondhatni egy másik világba csöppennek erre az 5 napra. Divatbemutatóról divatbemutatóra és egyik prezentációról a másikra járunk ilyenkor, naponta 3-4-szer öltözünk át és igyekszünk minél trendorientáltabb, de mégis egyedi szettekkel előrukkolni, ezért is gondoltam, hogy megosztom veletek az egyik kedvencemet, amit az Answear.hu oldaláról válogattam össze.

Bővebben: A milánói divathét egy blogger szemével: Drencheva Nati szettje mindent visz

#WeAreTheAnswear Kihívás 2

Olvasd el, csak 2 perc

Mit kell tenned, hogy Te is a kihívás részese legyél és esélyed nyíljon nyerni? Most megtudhatod, nagyon egyszerű!

Bővebben: #WeAreTheAnswear Kihívás 2