Olvasd el, csak 2 perc 10 szept 2021

Girl Power x Weisz Fanni interjú: „az, hogy valaki szépnek és tehetségesnek születik, nem érdem”

Szerző: Krisztian Sebo

Tartalomjegyzék

Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Weisz Fannit, halásszérült modellt, esélyegyenlőségi aktivistát.

Girl Power

Az answear.LAB hisz a nők erejében, a köztük lévő testvériségben és egymás kölcsönös támogatásában, így már több mint egy éve készít kapszulakollekciókat számukra. A márka elkötelezett amellett, hogy mindannyiunknak, függetlenül attól, hol élünk vagy honnan származunk, képesnek kell lennünk rá, hogy saját mércénk szerint méltósággal éljünk, ezért a Girl Power kollekció eladásából származó bevételt a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánlják fel. A kampányt Magyarországon Marge-al, Molnár Lainey-vel és Weisz Fannival készült kreatívokkal népszerűsíti a márka.

Az answear.LAB a nők iránti mély elköteleződését hangsúlyozza azzal, hogy az eladásból befolyt összeggel a Női Érdeket támogatja, aminek hosszú távú célja, hogy a magyar nők társadalmi és jogi egyenlőségét javítsa, hogy szemléletváltást hozzon a nemek esélyegyenlőségének tekintetében. A szövetség igyekszik a nők szociális helyzetét, életesélyeit és életminőségét a maga eszközeivel javítani, valamint fellépni a nőkkel szembeni diszkrimináció és erőszak minden formájának tilalmáért.

A kampány arcai és a nemes ügy népszerűsítői olyan ismert magyar nők, akik segítséget, inspirációt nyújtanak másoknak és példaképként szolgálnak rengeteg embernek. Ismerd meg őket.

Weisz Fanni

Weisz Fanni 28 éves hallássérült modell. Számos rendezvényen lát el háziasszonyi és műsorvezetői tevékenységet, előadássorozatot tart egyetemeken, főiskolákon és iskolákban, melynek célkitűzése a siketek megértése és a velük való kommunikáció elősegítése. Fontos számára, hogy erőt és önbizalmat adjon a sorstársainak, valamint hogy a köztudatba beépítse, a fogyatékkal élők is lehetnek hasznos részei a társadalomnak.

További cikkek olvasása