Weisz Fanni: „A pillanat varázsa óriási hatással van rám”

Krisztian Sebo
|
06 október 2021
|
Olvasd el, csak 2 perc
Olvasd el, csak 2 perc

Weisz Fannit kérdeztük, őt mi az ami inspirálja, számára mi az a hajtóérő, amitől erőn felül tud teljesíteni, mégis mindig önmaga tud lenni. Fanni a Catch The Moment fotópályázat idei, Lifespiration starts here évadának nagykövete, erről beszélgettünk.

Nevezz te is fotópályázatunkra, tölts fel egy fotót vagy videót Instagramra és nyerj 00 000 Ft-ot! A részletekért KATTINTS IDE!

Az Answear Catch the Moment fotópályázata Lifespiration starts here mottóval olyan képeket vár a felhasználóktól az Instagramra, amin megmutatják, honnan merítenek motivációt és mi inspirálja őket. Te mit posztolnál ki?

W.F.: Mivel engem leginkább a természet, az utazás, a szabadságérzet és a produktív időtöltés motivál, biztos, hogy ezek közül valamelyik élményemről készített képemet posztolnám ki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Weisz Fanni (@realweiszfanni)

Hogyan hat rád, hogy közel negyedmillió követő életére van befolyásod?

W.F.: Sokszor megfordul a fejemben nekem is ez a kérdés, mert nagyon nagy felelősségnek érzem, hogy ennyi embernek jelentek motivációt. Ezért a hitelesség a legfontosabb számomra, és természetesen az, hogy a lehető legjobb példát mutassam a nekik.

Te kiből és miből tudsz motivációt és inspirációt meríteni?

W.F.: Mindenekelőtt anyukámból és a nagyszüleimből, de a munkáim és a szép pillanatok varázsa is óriási hatással vannak rám.

Mekkora szerepe van az életedben a mostnak, az adott pillanatnak?

W.F.: Próbálok úgy élni, hogy minden adott pillanatot akkor és ott élvezni tudjak, de a csodás momentumokból a jövő tervezésére is igyekszem erőt meríteni.

Melyik álmod teljesült már be, és mi az, ami egyelőre még beteljesületlen maradt?

W.F.: Már kislány koromban arról álmodoztam, hogy egyszer modell leszek, ez szerencsére sikerült. A másik nagy álmom az volt, hogy segíthessek másokon, ez is beteljesült. Van számos olyan, amin még dolgozom, ezért nem szeretném még elárulni, de végre megvalósulni látszanak…

Nevezz te is fotópályázatunkra, tölts fel egy fotót vagy videót Instagramra és nyerj 00 000 Ft-ot! A részletekért KATTINTS IDE!