Girl Power x Molnár Lainey interjú: “a Girl Power kifejezés számomra mindig az önkifejezést fogja jelenteni”

Krisztian Sebo
|
10 szeptember 2021
|
Olvasd el, csak 2 perc
Olvasd el, csak 2 perc

Girl Power – az answear.LAB e két hívószóra építette ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből álló új limitált kollekcióját, aminek teljes bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánljuk fel. Magyarországon a kampányt és a jó ügyet olyan ismert magyar nők népszerűsítik, akik inspirációként és példaképként szolgálnak rengeteg ember előtt. Ismerd meg most Molnár Lainey illusztrátort.

Girl Power

Az answear.LAB hisz a nők erejében, a köztük lévő testvériségben és egymás kölcsönös támogatásában, így már több mint egy éve készít kapszulakollekciókat számukra. A márka elkötelezett amellett, hogy mindannyiunknak, függetlenül attól, hol élünk vagy honnan származunk, képesnek kell lennünk rá, hogy saját mércénk szerint méltósággal éljünk, ezért a Girl Power kollekció eladásából származó bevételt a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánlják fel. A kampányt Magyarországon Marge-al, Molnár Lainey-vel és Weisz Fannival készült kreatívokkal népszerűsíti a márka.

Az answear.LAB a nők iránti mély elköteleződését hangsúlyozza azzal, hogy az eladásból befolyt összeggel a Női Érdeket támogatja, aminek hosszú távú célja, hogy a magyar nők társadalmi és jogi egyenlőségét javítsa, hogy szemléletváltást hozzon a nemek esélyegyenlőségének tekintetében. A szövetség igyekszik a nők szociális helyzetét, életesélyeit és életminőségét a maga eszközeivel javítani, valamint fellépni a nőkkel szembeni diszkrimináció és erőszak minden formájának tilalmáért.

A kampány arcai és a nemes ügy népszerűsítői olyan ismert magyar nők, akik segítséget, inspirációt nyújtanak másoknak és példaképként szolgálnak rengeteg embernek. Ismerd meg őket.

Molnár Lainey

Molnár Lainey az ország első személyes bloggereként indult egy évtizeddel ezelőtt, majd bejárt három kontinenst mielőtt megtalálta volna a hivatását illusztrátorként. Lainey rajzainak fō témája a női egyenjogúság, az elfogadás és tolerancia, és a nőkre vetülő társadalmi stigmák levetése. Hiszi, hogy a nemzetközi közösség, ami a segítségével is épül, egy ítélkezés és nyomás nélküli jövőt tud építeni – nem csak nekünk nőknek.

A kollekció darabjait ITT találod!