Olvasd el, csak 2 perc 31 okt 2017

#WeAreTheAnswear Kihívás 2

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Mit kell tenned, hogy Te is a kihívás részese legyél és esélyed nyíljon nyerni? Most megtudhatod, nagyon egyszerű!

Kihívásunk arról szól, hogy megmutasd nekünk, Te mennyire vagy kreatív a divat terén. Nem kell elképzelhetetlen dolgokra gondolnod.

Például:

Fordult már elő veled, hogy nem találtad meg ruhádhoz kedvenc övedet és a párod nyakkendőjét vetted kölcsön erre a célra?

Helyettesítetted már az öveddel egy táska vagy fényképezőkép pántját?

Dobtál már egy klassz sálat a blúzodra mert véletlenül lekávéztad?

Alkottál már a csizmádból otthoni dekorációt?

Ha nem, ezeket még mind kipróbálhatod, sőt, ennél sokkal többet is! Mi erre vagyunk igazán kíváncsiak – a Te szemedben ‘mire jó’ a divat még az öltözködésen túlmutatva?

 

 

Pontosan mit tegyél?

Ötleteidről készíts fotókat vagy videózd le, hogyan kreatívkodsz magadnak egyedi megjelenést. Ezeket a videókat vagy képeket az Instagramra vagy akár a Facebookra is feltöltheted, csak használd hozzá szövegben a #WeAreTheAnswear hashtaget. Ne aggódj, ha nincsenek extrém ötleteid, itt tovább inspirálódhatsz!

Ki más tudhatna legtöbbet a személyre szabott, aktuális trendekről, mint a divat vloggerek! Kövesd kedvenceid és folyamatosan kaphatsz tőlük ötleteket.

Fifty Pairs of Shoes és Maggie, the Beauty Junkie már lelkesen tervezgetik részvételüket a challenge-ben!

Mit adhat Neked ez a kihívás?

Elsősorban a stílus szabadságának élményét!

Másodsorban garantált ajándékunkat: bármilyen ötlettel is készülsz nekünk, ha elküldöd a Játékszabályzatban található elérhetőségünkre a kért adatokat, regisztrált Answear Club fiókodra 7.500 Ft értékű Club pontot töltünk fel egyszeri alkalommal, melyet további vásárlásaid alkalmával beválthatsz. Jól hangzik, igaz?

Nem utolsó sorban pedig Tiéd lehet 150.000 Ft értékű vouchereink egyike, melyet az ANSWEAR.hu divat webáruházban használhatsz fel több ezres termék kínálatunkban.

Ja, a legjobbat a végére tartogattuk. A Kihívás hat országban zajlik egyidőben és valaki ezen országok egyikéből nyerni fog egy Fiat 500-at!

 

A beküldött (illetve #WeAreTheAnswear hashtaggel ellátott) munkák közül szakmai zsűri dönti el, kiket illetnek ezek a fantasztikus nyeremények, érdemes tehát megdolgoztatni a szürkeállományt!

EGÉSZ ÉV VÉGÉIG JÁTSZHATTOK KIHÍVÁSUNKON!

További cikkek olvasása