Olvasd el, csak 2 perc 25 szept 2019

A milánói divathét egy blogger szemével: Drencheva Nati szettje mindent visz

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Immár harmadik alkalommal veszek részt a milánói divathéten, ahol ilyenkor a résztvevők – a modellek, a tervezők, az újságírók, a fotósok, a bloggerek – mondhatni egy másik világba csöppennek erre az 5 napra. Divatbemutatóról divatbemutatóra és egyik prezentációról a másikra járunk ilyenkor, naponta 3-4-szer öltözünk át és igyekszünk minél trendorientáltabb, de mégis egyedi szettekkel előrukkolni, ezért is gondoltam, hogy megosztom veletek az egyik kedvencemet, amit az Answear.hu oldaláról válogattam össze.

 

Azt gondolom, hogy az állatmintákról még mindig elég megosztó a vélemény, de megint megbizonyosodtam róla a kint eltöltött néhány napban, hogy az állatminták mindig is trendik voltak, most is azok és azok is lesznek. Sokszor csak a textúrájuk jelenik meg egy-egy cipőn, táskán, de van, hogy az egész outfiten ez a minta dominál.

Bár valószínűleg én elfogult vagyok a témában, mert a leopárd minta mindig is első helyen állt nálam. Hogy hogyan lehet kifinomulttá tenni? Egy karcsúsított, elegáns blézer-ruhával (Silvian Heach) , egy macskás szemüveggel (Vogue eyewear) és egy különleges, szegecses táskával (Pinko).

Kattints, Nati Instagram oldalát itt tudod követni!

További cikkek olvasása