Olvasd el, csak 2 perc 11 okt 2021

Lifespiration Starts Here – Vegyél részt fotópályázatunkon, nyerd meg a fődíjat és valósítsd meg álmaidat!

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Inspirálj másokat és inspirálódj másoktól! Nemzetközi fotópályázatot hirdetünk ‘Lifespiration starts here’ szlogennel. A fődíj 500 000 Ft készpénz, amivel valóra válthatod az álmaidat, illetve rengeteg vígaszdíj is vár rád a sok-sok élmény mellett.

Szeretnénk közelebb kerülni ügyfeleinkhez és rajongóinkhoz, hozzátok! Szeretnénk látni, mi az, ami szárnyakat ad nektek a mindennapokban. Várjuk a gyönyörű pillanataitokat és eseményeiteket fotón vagy videón megörökítve. Mutasd meg nekünk, hogy mi az ami inspirál vag motivál: a környezeted, az otthonod, a munkahelyed, az utazás, a szabadidőd… lehet bármi.

Lifespiration starts here

Hogyan vehetsz részt?

A pályázatban való részvételhez elég egy fotót vagy videót készítened, amiben megmutatod, hogy mi az ami inspirál vag motivál. A fotókat/videókat töltsd fel az Instagram profilodra, ne felejtsd el a #lifespirationstartshere hashtaget használni és megjelölni az @answear_hu oldalát a képen/videón. A győztest egy nemzetközi zsűri választja majd ki, ellenőrizve, hogy a pályázó minden feltételnek megfelelt-e. (Fontos, hogy a játékban csak az olyan fotók vesznek részt, amik október 1-e után kerültek fel az Instagramra). Megéri nevezni, hiszen a fődíj 500 000 Ft készpénz, ezen kívül vígaszdíjként 2X50 000 Ft és 5X20 000 Ft értékű vásárlást is kisorsolunk, ami weboldalunkon váltható be.

 

Fotóitokat/videóitokat 2021. november 30-ig tölhetitek fel. Egy ember többször is nevezhet, több képet vagy videót is feltölthet.

Inspirálódj a legjobbaktól – ismerd meg a verseny zsűrijét és nagyköveteit

A zsűriben szakértők, kivételes, szenvedéllyel teli nők foglalnak helyet. Köztük van többek között: Agata Stankiewicz – főzőműsor győztes, könyvszerző, pék, életművész, aktivista, Polina Nenia, újságíró és televíziós sztár, aki nap mint nap küzd a nők jogaiért, Simona Dyankova – a bolgár nemzeti tornászcsapat kapitánya és Urszula Sulej-Cholewa – az Answear művészeti igazgatója, egy energikus személyiség, akit a következő mottó vezérel: beszélj hangosabban, légy bátor, teremtsd meg a saját valóságodat.

A játékban résztvevők sok inspirációt gyűjthetnek a pályázat nagyköveteitől és az általuk készített fotókból. Ők nem csak influenszerek, ők aktivisták, példaképek, akik a saját, de nem mindig a könnyebb utat választották álmaik eléréséhez.

Inspirálódj!

További cikkek olvasása