Olvasd el, csak 2 perc 06 dec 2022

Csomagold be ajándékaidat egyetlen kattintással!

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Több kilométernyi díszpapír, ragasztó mindenhol, egy halomnyi zacskó és számtalan masni. Időt és energiát takaríthatsz meg, ha ránk bízod az ajándékok becsomagolását.

Karácsony, születésnap vagy esetleg egy fontos évforduló, amit nem felejthetsz el? Annyi fontos alkalom van, amit megfelelően meg kell ünnepelni és ajándékot is illik venni. Szeretünk ajándékot adni szeretteinknek (és ugyanilyen szívesen fogadunk el ajándékokat), de útközben belefuthatunk néhány akadályba, amelyek közül az ajándék kiválasztása korántsem a legnagyobb. Nem tudod, hogyan vagy mibe csomagold be? Mi a segítségedre sietünk!

Az ajándékcsomagolás művészete

Az ajándékcsomagolás igazi művészet. Tudtad, hogy olyan különleges csomagolási tecjnikák is léteznek, mint az origami, a decoupage és a furoshiki? És bár sokan élvezettel töltenek el hosszú órákat egyedül a díszpapírral, szalagokkal és címkékkel, tisztában vagyunk vele, hogy egyesek számára ez igen nagy kihívást jelenthet. Különböző okok miatt: időhiány, művészi képességek vagy… ötletek hiánya miatt. Mibe csomagoljunk esztétikusan egy inget vagy pulóvert? Hogyan ajándékozd meg a kedvesed ékszerekkel, a főnököd zoknival, hogy az ajándék a megfelelő hatást váltsa ki?

Ajándékozzunk!

Ha nem jön az elképesztő ötlet és az idő szorít, nem kell a hajadat tépned – elvégre itt vagyunk mi és a mi különleges AJÁNDÉKCSOMAGOLÁS szolgáltatásunk. Megrendelésedet egy általunk tervezett, dizájnos ajándéktáskába csomagoljuk, majd az általad megadott címre szállítjuk. Minden terméket részletesen ellenőrzünk, mielőtt becsomagoljuk, mert biztosak akarunk lenni abban, hogy a lehető leginspirálóbb módon jut el a címzetthez.

Te választod ki az ajándékokat, mi csomagoljuk és szállítjuk. Egyszerű, nem igaz?

További cikkek olvasása