Answear send as gift banner
Hagyd, hogy inspiráljunk – az ajándékot te választod, mi pedig becsomagoljuk!
Nem szeretsz ajándékokat csomagolni? Megtesszük helyetted! Nem kell művészi tehetséggel vagy remek ötlettel rendelkezned ahhoz, hogy boldoggá tedd és meglepd szeretteidet – bízd ránk. Rendelésedet egy szép dísztasakba és díszpapírba csomagoljuk, majd kiszállítjuk az általad megadott címre. Csomagolás előtt minden terméket gondosan megvizsgálunk, hogy tökéletes rendben érkezzenek a címzetthez.
Answear share inspirations first image
Answear share inspirations second image
Answear share inspirations third image
Hogyan használhatom az új ajándékcsomagolási lehetőséget?
A rendelés ajándék legyen? A rendelés leadása előtt válaszd a kosárban az „Ajándékcsomagolás” opciót. A kiválasztott termékek esztétikus csomagolásáról mi gondoskodunk. Természetesen a termékeken nem lesznek látható árak, ezeket az általad megadott e-mail címre küldjük el.
Mennyibe kerül egy díszdoboz?
A szolgáltatás ára 1990 Ft. Ez egy egyszeri díj, a többiről mi gondoskodunk. 😊 Az ingyenes kiszállításhoz szükséges rendelés értéke nem tartalmazza a díszcsomagolás árát.
Lehetséges minden terméket külön-külön csomagolni?
Igen, amennyiben a mérete nem haladja meg a 625 x 385 x 275 mm-t. Nagyobb méretek esetén ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot.
Mikor szállítják ki a csomagot?
Az ajándékcsomagokra nem kell sokat várni, rendelésedet ugyanolyan gyorsan feldolgozzuk, mint az üzletünkben leadott többi normál rendelést. A várható szállítási időkről ITT tájékozódhatsz.
Lehetséges az ajándékot közvetlenül a címzettnek küldeni?
Meg akarsz lepni valakit? Az ajándékot kiszállítjuk a te nevedben! Nem kell mást tenned, mint a kézbesítési cím mezőbe beírni a címzett címét. Azt is javasoljuk, hogy add meg a címzett telefonszámát a futár számára. Fontos: feltétlenül add meg az e-mail címedet, amelyre a rendelési adatokat és számlát küldjük.
Sérülhet a csomagolás a szállítás során?
Az ajándékba csomagolt termékeket minden esetben egy szabványos szállítódobozba helyezzük, hogy a megrendelés sértetlenül eljusson a címzetthez.
Lehetőség van az ajándékba csomagolt termékek visszaküldésére?
Igen, még az ajándékba csomagolt termékekre is érvényes a 30 napon belüli visszaküldés. Ez azonban csak magukra a termékekre vonatkozik, az ajándékcsomagolásra nem. Az összes visszaküldési módról bővebbenITT olvashatsz.
Az „Ajándékcsomagolás” szolgáltatással kapcsolatos részleteket és a szerződési feltételeket ITT találod.