Fiú Nyakkendők és csokornyakkendők

Termékek száma: 2
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Ár
Minta
Mayoral gyerek csokornyakkendő
Mayoral gyerek csokornyakkendő
3360 Ft
Mayoral gyerek csokornyakkendő
Mayoral gyerek csokornyakkendő
3360 Ft
Nézd meg ezt is:

Miért népszerű a gyerek nyakkendő?

A gyermekeket elsősorban úgy kell felöltöztetni, hogy se ne fázzanak, se ne legyen melegük, azaz a divatosságot az egészségügyi szempontok és a praktikum felülírja. Ez történik a legtöbb esetben, ám néha, amikor a család elegáns helyre megy, az utódokat is ki lehet csípni. Ebben az esetben jön jól a zakó, a nadrág és az ing mellé egy szupercuki gyerek nyakkendő.

Milyen legyen a gyerek csokornyakkendő?

A kicsik „nyakkötője” lehet nyakkendő, de létezik a gyerek csokornyakkendő is, amely leginkább méretében tér el a férfi változattól, kialakításában és esztétikusságában semmivel sem marad el. Nincs annál szívmelengetőbb látvány, amikor az apuka mellett szeme fénye, szeretett kisfia is ugyanolyan elegánsan vonal fel, például egy esküvőn vagy egy ballagáson.

Létezik a baba csokornyakkendő is

Eddig leginkább a nagyobb, főleg iskoláskorú gyermekek részére tervezett megoldásokról beszéltünk, de fontos tudni, hogy létezik baba csokornyakkendő is. Nem kell ettől félteni a csöppséget, kialakításának köszönhetően nem szorítja a nyakát, tökéletesen tud mozogni ezt viselve. Csak eközben a lehető legelegánsabb kisbaba képét ölti magára.

Könnyű felhelyezni egy baba nyakkendőt

Ahogy van baba csokornyakkendő, úgy van baba nyakkendő is. Ez a cukiságfaktort tekintve nem tér el, kialakítását illetően viszont természetesen igen. Általában ez a felnőtteknél ismert fazon kicsinyített változata, amely azonban könnyű felhelyezést, kényelmes viseletet nyújt, aminek a szülők is örülhetnek.

Nem tabu a mintás gyerek nyakkendő

Míg a felnőtteknél többnyire az egyszínű darabok hódítanak, a kicsiknél nem tabu a mintás gyerek nyakkendő sem, amely úgy elegáns, hogy közben a játékosságról sem feledkezik el. Ha jó a mintaválasztás, olyan darab lesz ez, amit a gyermek is imád majd.