hu/cms/page/53/brand_page-63f77d0f9d9ee0.36139976.jpg
Eredeti, felvillanyozó, egyénre szabott. Pár szóban így jellemezhető márkánk. Fiatal ruhatervezők által tervezett ruháink a legújabb trendeket követik, a rutinmegoldásokat messze elkerülve.
fotó betöltése:

RUHÁK

fotó betöltése:

KABÁTOK

fotó betöltése:

PULÓVEREK

Kik vagyunk ?

A Medicine mindenekelőtt a kreativitás, a szenvedély és a meglepő együttműködés. A kultúra és a művészet a márka elsődleges értékei, amelyek eredeti karaktert és egyéniséget adnak a ruháknak. Ugyanakkor az Medicine azt mutatja, hogy az élet különböző területein, és mindenekelőtt a viseletünkön keresztül fejezzük ki magunkat. A művészekkel való eggyüttműködéseknek köszönhetően olyan kollekciók születnek, amelyeket egyedi tervezés és eredeti minták jellemeznek. A Medicine a divat kreatív megközelítése. Ez az ajánlat azoknak szól, akik szeretnének a trendeknek megfelelően öltözködni.

ART SERIES

A Medicine együttműködik a művészekkel, és olyan kollekciókat hoz létre, amelyek tisztelegnek a művészet előtt. A számos együttműködésnek köszönhetően egyedi dizájn és eredeti minták jellemzik őket.

fotó betöltése: Medicine ruha
Medicine ruha
16990 Ft
fotó betöltése: Medicine kabát
Medicine kabát
32990 Ft
fotó betöltése: Medicine farmerdzseki
Medicine farmerdzseki
21990 Ft
fotó betöltése: Medicine pamut póló
Medicine pamut póló
6140 Ft

Kinek?

Azoknak, akik nem félnek a merész kombinációktól, és szeretnék kifejezni saját stílusukat. A Medicine arra ösztönöz, hogy megalkosd saját, egyedi arculatodat. Megmutatja, hogyan lehet ügyesen egyensúlyozni az aktuális trendek és a belső „én” között. Az egyedi színpaletta és eredeti szabású ruhakollekciók létrehozásával, amelyeket érdekes kiegészítők egészítenek ki, lehetővé teszi a divattal és a konvenciókkal való játékot, aminek köszönhetően minden elem tökéletesen harmonizál egymással. A Medicine-ben mindenki talál magának valót – a márka a klasszikus elegancia és a hétköznapi megoldások között egyensúlyoz, egyedi karaktert adva nekik.

INSPIRÁLÓDJ

Fedezd fel a Medicine új kollekcióját, a legújabb trendeket, szezonális bestsellereket és különleges kollekciókat.

HOME & LIFESTYLE

A márka egyedi dolgokat is kínál otthonodba. Érdekes díszek, mintás textíliák, dekor elemek és mindenekelőtt rengeteg elrendezési inspiráció.

fotó betöltése: Medicine pamut élelmiszer szatyor
Medicine pamut élelmiszer szatyor
2260 Ft
-10% az AD kóddal
fotó betöltése: Medicine dekor váza Essential
Medicine dekor váza Essential
6140 Ft
fotó betöltése: Medicine pamut konyhai törlőkendők
Medicine pamut konyhai törlőkendők
5280 Ft
-14%
fotó betöltése: Medicine dekor váza
Medicine dekor váza
5540 Ft
6440 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 6440 Ft
fotó betöltése:

KISKEDVENCEKNEK

fotó betöltése:

POP-IKONOK VILÁGA