Olvasd el, csak 3 perc 16 ápr 2020

A 90-es évek szuperhőse visszatért – Itt van az új Levi’s x Super Mario kollekció

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Emlékszel még arra a videojátékra, amiben egy piros ruhás, olasz vízvezetékszerelő megmenti a hercegnőt? Idén tavasszal Mario visszatér es ezúttal a Levi’s fantasztikus kollekciójának darabjairól köszön vissza.>

Ha a fanatikusa voltál a  játéknak, akkor a Levi’s és Nintendo kollabja tuti jó kedvre derít és nosztalgikus hangulatba hoz. A karakterek, a színek és a hangok mind-mind a gyerekkorunkat idézik és ki ne szeretne egy kicsit újra gyerek lenni ebben a rohanó világban. A Levi’s és a Nintendo kollekciója most ezt adja meg nekünk, hiszen most ismét találkozhatunk Marióval és bandájával, sőt viselhetjük is őket pólókon, nadrágokon, kabátokon és kiegészítőkön.

levis mario gyűjtemény

‘Shigeru Miyamoto az az ember, aki emögött a mestermű mögött áll, ő alkotta meg super Mariót. A retró hangulat, a vibráló színek, egy csipetnyi humor és az izgalom mind-mind hozzájárult, hogy a világ egyik legkedveltebb játékává váljon. Biztos, hogy a Super Mario fejleszti a kreativitást, stimulálja a képzelőerőt és mindenkit levesz lábáról, a mai napig’ állítja Jonathan Cheung, a Levi Strauss & Co termékfejlesztésért felelős elnöke.

Az új kollekció elemei lehetővé teszik, hogy egy teljesen egyedi szettet vagy egy-egy különleges, mintás darab bevonásával – mint pl a gomba, csillag vagy érme – erős megjelenést alakíts ki. A márka a játék és a Levi’s rajongóinak kedvez főként ezzel a szuper kollabbal, de itt mindenki megtalálja a neki tetsző darabot, ha szereti a jáétkos és vidám cuccokat.

 

A teljes kollekciót itt tudod megnézni.

levis mario brosmario bros kollekció

 

levis mario bros kollekció

 

mario bros pólómario bros kollekció

 

mario bros kollekciólevis korlátozott gyűjtemény

További cikkek olvasása