Olvasd el, csak 7 perc 26 szept 2018

Elindult a Stylist Születik! – Játssz Te is!

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 7 perc

Magyarországon először indulhatnak a tehetségek a 2018 LEGJOBB STYLISTJA címért és a vele járó számtalan izgalmas ajándékért. A Stylist Születik nagyszerű lehetőség kezdő stylistoknak, bloggereknek és divatimádóknak, akik karriert akarnak csinálni a divatvilágban és jól ismerik a trendeket és a divatipart. Idén Lengyelországban, Ukrajnában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon is megrendezésre kerül ez a nagyszabású megmérettetés, mindenhol az ország legígéretesebb divat-tehetségeit keresve. Bővebben itt olvashatsz a versenyről.

Nincs portfóliód, vagy mélyebb divat-ismereted, inkább készség-szinten érdekel a stílusok világa? Akkor Instagram játékunkat Neked találták ki! Mutasd meg stílusérzékedet és pályázz értékes nyereményeinkre!

Töltsd fel saját magad által megálmodott stíluskölteményed, tehát egy teljes outfitet egy egész alakos fotón és használd a #styleistheanswear ÉS a #stylistszuletik hashtageket. Műveiddel H2X órát nyerhetsz a FashionWatch jóvoltából, vagy IsaDora beauty csomagot zsebelhetsz be, vagy akár 2×2 db mozijegy a budapesti Sugár Moziban bármelyik filmre idén! A játékon 10.10-től 2018.11.30-ig vehettek részt. Hajrá!

Szabályzat:

A “STYLIST SZÜLETIK KÖZÖNSÉGJÁTÉK” FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

A Játék időtartama: 2018. október 10- november 30. 12:00. Ez a dokumentum a WearCo Sp. Z o o. által indított „STYLIST SZÜLETIK KÖZÖNSÉGJÁTÉK” Játékról (a továbbiakban „Játék”) szolgál információkkal, és a résztvevők egy bizonyos kategóriájának szól (a megnevezettek), valamint tartalmazza azokat a szabályokat, melyeket be kell tartani a Játék alatt:

  1. A SZERVEZŐ

1.1 A Játék szervezője a WearCo Sp. Z o o., amelynek székhelye: ul .Na Zjeździe 11, Krakkó, 30-527; Cg. 0000414701; adószám: 6793080390, e-mail cím: bolt@answear.hu (a továbbiakban “a Szervező”).

1.2 A Játék az alábbi Felhasználási feltételekkel kerül megrendezésre (a továbbiakban “Felhasználási feltételek”), melyek kötelező érvényűek az összes résztvevőre nézve. A Szervező fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa ezt a dokumentumot a Játék alatt, a résztvevők előzetes értesítése nélkül, akár visszamenőleges hatállyal. A Játékban való részvételével a Résztvevő elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

1.3 Annak érdekében, hogy nyilvánosan elérhető legyen, a Felhasználási feltételek megtekinthetőek az answear.hu oldalán.

1.4 A Facebook és Instagram semmilyen módon nem járul hozzá, nem támogatja, nem szponzorálja és nem vesz részt a Játék szervezésében.

  1. A JÁTÉK IDŐTARTAMA ÉS HELYSZÍNE

2.1 A Játék https://blog.answear.hu online felületén elérhető, 2018. október 10- november 30. 12:00-ig. A Játékkal kapcsolatos további információkat a Szervező hivatalos honlapja, a www.answear.hu, valamint annak blog szekciója tartalmazhat. A Szervező ezen felületeken keresztül ad a Játékkal kapcsolatos tájékoztatást, és hivatalos közlést.

  1. A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

3.1 Csak azok a magánszemélyek vehetnek részt a Játékban, akik 2018. október 10-ig betöltötték a 18. életévüket, és akiknek lakóhelyük vagy tartózkodási helyük Magyarország. A Játék azoknak szól, akik annak kezdetekor betöltötték 18. életévüket. A Játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek: (a) a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont); (b) a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont).

3.2 Ha valamelyik Nyertes bármilyen előre nem látható okból, helyzetéből adódóan nem képes átvenni nyereményét (kivétel az az eset, ha a Játék kezdetekor még nem töltötte be 18. életévét), abban az esetben a Nyertes képviselője aláírhatja a nevében a kézbesítési bizonylatot, és azt a nyilatkozatot, amely felmenti a Szervezőt minden, a nyereménnyel kapcsolatos felelősség alól, mely annak sérülésére vagy természetére vonatkozik.

3.3 A nyeremény átadása nyilvános módon is történhet. A Játék résztvevői beleegyeznek abba, hogy a Nyertes nevét, és a Szervező által a Játék során róluk készült fényképeket, írásos anyagokat, hang- és videófelvételeket a Szervező, az ANSWEAR márkajogosult nyilvánosan felhasználhatja marketing célokra, olyan módon, ami a Nyertes személyiségi jogait nem sérti. A Nyertes elismeri, hogy e nyilvánosságra hozatal részéről nem képezhet olyan igényt, amely a Szervezőt, vagy az általa megbízott harmadik személyt ellenszolgáltatásra kötelezné.

  1. A JÁTÉK MENETE

4.1 A Játékban történő részvételhez a résztvevőknek a következőket kell tenniük: a) töltsenek fel a Facebookra vagy az Instagramra nyilvánosan elérhető képet, amely egy outfitet ábrázol (egészalakos stílusfotót), amellyel a Résztvevő azt ábrázolja, milyen szerinte a legújabb, legtrendibb stilizáció b) a feltöltött kép vagy fotó leírásában  használja a Résztvevő a #styleistheanswear ÉS a #stylistszuletik hashtageket a Játék 2.1 pontjában jelzett időszakában, a NYEREMÉNYJÁTÉK Szabályzatban közölt utasításnak megfelelően.

  1. A JÁTÉK NYEREMÉNYE

5.1 A Szervező által felajánlott nyeremények (a továbbiakban „Nyeremény” vagy „Nyeremények”) az alábbiak:

1 db H2X óra a FashionWatch jóvoltából,

1 db IsaDora beauty csomag,

2 Nyertes részére pedig 2-2 db mozijegy a budapesti Sugár Moziban bármelyik filmre 2018-ban

A fenti Nyereményeket nyereményenként 1 Nyertes kaphatja meg. Összesen 4 nyereményt sorsolunk ki 4 nyertes számára (a Nyertes nemétől függetlenül). A Nyereményt ábrázoló képek minden esetben illusztrációk – a Nyeremény egyes jellemzői, részei, színei eltérhetnek a képen láthatótól.

Amennyiben a termékek bármelyikével kapcsolatban készlethiány lépne fel, a Szervező jogosult annak megfelelő anyagi értékű és funkciójú más terméket megjelölni.

A Nyereményben szereplő termékekre, azok visszavételére, cseréjére az ANSWEAR.HU általános Felhasználási Feltételei vonatkoznak, azonban termékvisszavétel esetén a termék készpénzre nem váltható és csak ugyanolyan termékre cserélhető a termék minőségi kifogás esetén, amennyiben a készlet biztosított.

5.2 A Nyeremény sorsolására 2018. December 3-án kerül sor. A Nyertes a sorsolástól számított 3 napon belül értesülhet az answear.hu blogján, valamint az eredményhirdetés megosztásában a Facebookon és Instagramon. A nyeremény a sorsolástól számított 15 napon belül kerül elküldésre, kivéve, ha a Nyertes értesítése sikertelen, vagy a Nyertes a Játékból kizárásra került a sorsolást követően.

5.3 A Szervező az eredményhirdetéstől számított 3 napon belül várja a Nyertes jelentkezését a Nyeremény átadásával kapcsolatos adategyeztetéshez a Facebookon, üzenetben (nem hozzászólásban). A Nyertesnek a Nyeremény nyilvános formában történt kihirdetésétől számított 3 napon belül jelentkeznie kell a Nyereményért az 5.3 pontban ismertetett módon. Ha a Szervező a Nyertest ezen időszak alatt nem tudja értesíteni, elérhetőség hiánya, vagy a Nyertes által megadott pontatlan információk miatt, úgy a Nyertes legkésőbb 2018. december 18-ig jelentkezhet a Nyereményért a Szervezőnél a bolt@answear.hu e-mail címre küldött értesítés útján.

5.4 Miután a Nyertes számára a nyeremény elküldésre kerül, a Szervező további költségeket nem vállal.

5.5 Ha a Szervező visszaélést fedez fel, joga van kizárni a Játékból a visszaélést elkövető résztvevőt. Ha a visszaélés a nyeremény sorsolása után kerül felfedezésre, de annak elküldése előtt, a Szervezőnek jogában áll megtagadni a Nyeremény elküldését.

5.6 A Nyereménnyel kapcsolatban az írott és elektronikus sajtóban vagy egyéb helyen megjelent bármely hirdetés kizárólag illusztráció, az a hirdetésekben megjelenítettektől eltérhet.

  1. SORSOLÁS

6.1 A Résztvevő elfogadja, hogy a Szervező a Játék lezárultával egy nyertest sorsol véletlen szám generálásával, egy zárt számítógépes rendszer (www.random.org) segítségével, mely védett külső beavatkozásoktól. A Résztvevő a Játékban való részvételével elfogadja, hogy a sorsolással kapcsolatban kizárólag a Szervező által használt zárt számítógépes rendszer nyilvántartása az irányadó. A sorsolás 2018. december 3-án 10:00-kor történik.

6.2 A Nyertes kihirdetése után – ami az answear.hu blogbejegyzésében és a NYEREMÉNYJÁTÉK Facebook posztnál is megtörténik nyilvános hozzászólás formájában – a Nyertesnek 2018. december 18-ig kell jelentkeznie privát üzenetben, az 5.3 pontban ismertetett módon. Ha ez idő alatt a Nyertes nem jelentkezik, akkor a Szervező pótnyertest sorsol ugyanezzel a módszerrel. A Pótnyertes átveheti az eredetileg kisorsolt Nyertes helyét megadott sorrend szerint abban az esetben, ha az eredetileg kisorsolt Nyertes valamilyen okból nyereményét nem kaphatja meg.

  1. VITÁS KÉRDÉSEK

7.1 A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Felhasználási Feltételek szerint történik. Amennyiben a jelen Felhasználási Feltételek valamely kérdést nem szabályozna, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.

7.2 Ha a Résztvevő a jelen Felhasználási Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.

7.3 A Szervező és a résztvevők közötti minden vitás kérdést békés úton kell megoldani, amennyiben ez nem lehetséges, akkor a Felek kikötik a Szervező székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességét.

  1. FELELŐSSÉG

8.1 A Szervező fenntartja annak jogát, hogy a Játékot a Résztvevők egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, vagy azt beszüntesse.

8.2 A Résztvevő elismeri, hogy a Szervező nem felel a Résztvevő vagy bármely harmadik személy által esetlegesen elszenvedett, a Játékban való részvétel során, vagy a Játékkal kapcsolatosan esetlegesen felmerült költségek és károk tekintetében.

8.3 Résztvevő semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.

  1. ADATBIZTONSÁG

9.1 Az adatokat a titoktartási és biztonságos adatfeldolgozási törvények védik. Az Adatkezelést a Szervező végzi.

9.2 A Szervező jelen Játékkal kapcsolatos adatkezelését is az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően végzi. Mint adatkezelő, a Szervező kijelenti, hogy a Játékban résztvevők, valamint a nyertesek személyes adatainak bizalmasságát fenntartja, ezen adatokat a jelen Felhasználási feltételeknek, valamint a Szervező megfelelően használja fel.

9.3 A Játékban résztvevők személyes adataira vonatkozóan az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései irányadóak.

9.4 A Résztvevő a Játékban való részvétellel kifejezetten elfogadja a jelen Felhasználási Feltételeket és a Szervező Általános szerződési feltételeit, valamint Adatvédelmi feltételeit, melyek megtekinthetők az answear.hu weboldalon.

9.5 A Játék folyamatának minden lépését beleértve (adatgyűjtés, az nyertes értesítése, az ajándék kézbesítése), a nyertes kifejezi a részvételbe való egyértelmű beleegyezését a Játékhoz való csatlakozással. További feldolgozás során az adatok anonim adatokká lesznek változtatva, és statisztikai célokra eltárolásra kerülhetnek. Ezen adatok törlését az Adattulajdonos bármikor kérheti a bolt@answear.hu e-mail címen.

WearCo Sp. Z o o.

2018.02.07.

További cikkek olvasása