Olvasd el, csak 2 perc 25 máj 2023

Nyerj új ruhatárat stylist szolgáltatással – Frissítsd fel a stílusod!

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Idén nyáron az ORBIT® az answear.hu webáruházzal közösen divatos együttműködést indít, hogy #colorfidence-t hozzon az otthonodba. Május 21-től 8 héten át bármely ORBIT® rágógumi megvásárlásával esélyed lesz, hogy értékes answear.hu ajándékkártyákat nyerj, hogy teljesen átalakíthasd a ruhatáradat, valamint egy stylist szolgáltatást is igénybe vehetsz! Frissítsd fel ruhatáradat és fejezd ki új identitásodat az ANSWEAR & ORBIT® segítségével!

Frissítsd fel stílusod!

2023-ban az ORBIT® elindítja a #Colorfidence kampányát, amely arra biztat, hogy #FrissítsdFelAStílusod és legyél magabiztos minden helyzetben! A #Colorfidence by ORBIT® célja, hogy növelje a mindennapi megjelenéseddel kapcsolatos önbizalmadat és felpezsdítse stílusodat és közérzetedet, ahogyan azt az ORBIT® is teszi! Az ORBIT® #COLORFIDENT rágóinak változatos csomagolása utat mutathat a színek világába. A kampány részeként egy fantasztikus nyereményjátékkal készült az answear.hu divat webáruház és az ORBIT®.

Zöld: spearmint /zelená

A turkálók és outletek a kedvenc helyeid, ahol káprázatos darabokat találhatsz néhány forintért. Imádod a régi retro farmert vagy a nagyapád kockás ingjét divatos, elegáns darabokká alakítani, amelyek kiemelik egyedi stílusodat. Szereted a furcsa mintákat és a merész textúrákat, de nem vagy kifejezetten híve a feltűnő logóknak és a legújabb trendeknek.

Kék: peppermint

Friss, vagány és eredeti. Ezek a szavak pontosan leírják a stílusodat.  Merész színekben és élénk árnyalatokban pompázó minimalista darabok, márkajelzéssel vagy anélkül: pont ezek a kedvenceid. Szereted az egyszerű, egyenes szabásokat, ezt jó érzékkel emeled ki erős, de nem rikító színekkel. A merész ékszereket és kiegészítőket kedveled, feldobják a jellegzetes öltözékedet.

Piros: strawberry

Merész és elegáns egyszerre. Nem félsz a visszafogott megjelenéstől, de szívesen váltasz merészebbre és magabiztosabbra is. A ruhatárad tele van színes és vagány kiegészítőkkel, de mégsem vagy túl extravagáns. Szereted az utcai márkákat és a különböző színű ruhák kombinációit. Tudod hogyan kell játszani a nagy logókkal, és mindig lépést tartasz a legújabb divattrendekkel.

Rózsaszín: bubblemint

Imádsz mindent, ami csillog és feltűnést kelt, fontos számodra az első benyomás. Nem félsz az állat- és bőrmintáktól, és büszkén viseled a mutatós darabokat, amelyek felkeltik a figyelmet. Hosszú körmök, bronzosított bőr vagy műszempilla? Mindet elegánsan viseled, még Paris Hilton is megirigyelné! Önmagadat hozod!

Fehér: extra white

Full fehér, egész nap. Ilyen az életed, ha a fehéret szereted! Nem félsz kitűnni, és nem félsz attól, hogy extra fehér legyél. Bulizni mész? A tengerparton? Fekete nyakkendős rendezvényeken? Csakis a teljesen fehér. A szekrényed tele van csillogó kiegészítőkkel és drágának tűnő ruhákkal (még akkor is, ha valójában nem azok). Ezek a darabok jól állnak neked, és magabiztosan viseled őket. Szeretsz véleményt nyilvánítani, és ezt hangosan és egyértelműen kifejezni.

További cikkek olvasása