Olvasd el, csak 2 perc 06 dec 2021

2gether = better! Ajánlj minket barátaidnak, ismerőseidnek és fedezzétek fel közösen a vásárlás örömét

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Együtt minden jobb! A 2gether = better programunkhoz csatlakozva nem csak te, hanem barátaid is előnyökhöz juthatnak. Mutatjuk, hogyan működik.

Szereted az Answeart? Akkor ajánld barátaidnak, családtagjaidnak vagy bárkinek, akivel szeretnéd a lehetőséget és inspirációt megosztani a való életben vagy online. A 2gether = better a legújabb programunk, melynek segítségével megduplázzuk a vásárlás örömét és mindezt szeretteiddel együtt élheted át.

 Ajánld webáruházunkat ismerőseidnek és oszd meg velük a linket.

Barátaid 25% kedvezményt kapnak első vásárlásukra, amit a teljes árú termékekre válthatnak be és amint rendeltek, te is kapsz egy 25% kedvezményre jogosító kódot, szintén a teljes árú termékekre.

A 2gether = better szabályzata:

– A fiókodban keresd meg az “Ajánld ismerőseidnek” fület, ha rákattintasz, egy linket fogsz látni. Másold ki a linket és küldd el az ismerőseidnek, akiket meg akarsz lepni.

– A linken keresztül az ismerőseidnek lehetősége lesz fiókot létrehozni az Answear.hu weboldalán. Ha ezt megtették, egy 25% kedvezményre jogosító kódot kapnak e-mailben (a kód csak a teljes árú termékekre vátható be). Ezután nincs más dolguk, mint körbenézni és inspirálódni, biztosak vagyunk benne, hogy találnak majd valami nekik tetszőt a sok márka és termék közül.

– Amint az ismerőseid leadták első rendelésüket a kedvezménykód felhasználásával, te is megkapod a 25% kedvezményre jogosító kódod, melyet a teljes árú termékekre válthatsz be. Ezzel szeretnénk hálánkat kifejezni, hogy ajánlottad webáruházunkat és örömed leled benne.

– Nem számít, hogy körültekintően vagy hirtelen felindulásból vásároltok. A kódot 30 napig tudjátok felhasználni, ez rengeteg idő, hogy megtaláljátok kedvenceiteket.

Sikeres vásárlás? Együtt minden jobb!

Egyedi linked újrahasználható, így barátaidat, családtagjaidat és kollégáidat is bevonhatod programunkba. Minden alkalommal izgalmas kedvezmények várnak és sok-sok friss inspiráció – oszd meg másokkal is. Minden sikeres ajánlással te ismét 25% kedvezményt kapsz a teljes árú termékekre.

INSPIRÁLÓDJ

 

További cikkek olvasása