Olvasd el, csak 3 perc 29 febr 2024

Versace Jeans Couture – a divat egyéniségek márkája

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A 1980-as évek vége felé Gianni és Donatella Versace által létrehozott Versace Jeans Couture folyamatosan fejlődik, meglep és ellenáll az ideiglenes trendeknek. Ennek eredményeként a modern divat megteremtői közé emelkedett. Merülj el az energikus Versace Jeans Couture kollekciók világában.

Ne érdekeljenek a trendek. Ne engedd, hogy a divat uralkodjon feletted. Te döntöd el, hogy ki vagy és mit szeretnél közvetíteni az öltözködéseddel és az életmódoddal – tanácsolta Gianni Versace. Szenvedélye az innovatív, élvonalbeli divatdizájnok létrehozásához hozzájárult a Versace Jeans Couture népszerűségéhez egy olyan márka létrehozásához, ami az elsők között kombinálta a haute couture-t az urbánus divattal a kifutón. Stílusait a magas minőségű anyag, a formatervezés, a részletesség és a modern és eredeti dizájn jellemzi. Nézzük meg közelebbről a Versace Jeans Couture darabjait.

Versace Jeans Couture – kreativitás és eredetiség

A farmer a Versace Jeans Couture dizájnok központjában áll. A márka erre az alapanyagra kollekciókat alkot, amik a fiatalságot, a modernitást és a kreativitást ünneplik. Bátran lép be a divat világába, vonzva azokat, akik nemcsak hogy nem követik bizonyos trendeket, hanem egyértelmű nyilatkozatot is tenni akarnak stílusukkal.

A Versace Jeans Couture olyan ruhákat és kiegészítőket tervez az igazi divat egyéniségeknek, figyelve a részletekre, egyedi jellemzőkkel ruházza fel a termékeket. A farmernadrágokat színes vagy arany öltésekkel gazdagítják. Versace Jeans Couture mintái díszítik a blúzokat, pulóvereket, ujjatlan felsőket, ingeket vagy ruhákat.

Nagyon népszerűek az élénk színű cipők és táskák is, A kiegészítők eredeti dizájnjukkal és magas minőségükkel vonzzák a tekintetet. Amikor Versace Jeans Couture darabokba öltözöl, garantáltan kitűnsz majd a tömegből.

‘Neon Pop Romance’ – visszatérés a Y2K-esztétikához

A 2024-es tavaszi-nyári kollekciójában a Versace Jeans Couture az 2000-es évek ikonikus stílusait idézi fel, tisztelegve a Y2K-esztétika előtt. A „Neon Pop Romance” kollekcióban megjelennek a márka jellegzetes részletei,  a vibráló színek, a művészi nyomatok, a western stílusú gallér és az arany csatok.

A márka a farmert helyezi a ‘Neon Pop Romance’ kollekció középpontjába. Kísérleteznek az anyaggal, kombinálva a patchwork mintákat. Az ingeket, leggings-eket, tornacipőket és dzsekiket arany, ezüst és bronz lakkbevonattal éátják el. A farmer mellett más anyagokat is társítanak, köztük chiffont és nylont. A „Neon Pop Romance” kollekció darabjai exkluzív szabásúak,  pop-romantikus stílusban készültek, az első Versace Jeans Couture dizájnok tiszteletére. Ezek a darabok tökéletesen megörökítik a márka lázadó stílusát.

További cikkek olvasása