Olvasd el, csak 2 perc 28 febr 2022

„No shame. No fear.” – speciális üzenetet hordoz az answear.LAB új kollekciója

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Néhány héttel ezelőtt, az új kollekciónk megalkotása során biztosak voltunk benne, hogy a „No Shame” a nők erejéről és a nők társadalmi szerepének megváltoztatásáért folytatott küzdelméről fog szólni. Hirtelen olyan tragikus események sokkoltak bennünket, amikre nem számítottunk.  Új értelmet nyert a kollekciónk, tudtuk, hogy ennek az emberek erejéről kell szólnia, akiknek halálos fenyegetéssel kell most szembenézniük.

Sasha Sidorenko, az answear.LAB “No shame. No fear.” kollekciójának arca – sportoló, professzionális boxoló -, új szerepet kapott, sokkal nagyobb jelentőségűt, mint amilyet eleinte terveztünk. Ez teljesen új értelmet és célt adott az elmúlt pár hónap kemény munkájának. Most egyszerre élünk lokálisan és globálisan, tudjuk, hogy nem vagyunk erőtlenek és mi is tehetünk valamit az ukrán emberekért. Ezért úgy döntöttünk, hogy a kollekció eladásából származó bevételt egy segélyszerevezetnek ajánljuk fel, ami az ukrán menekülteket segíti. A kampány 9 olyan piacon lesz jelen, ahol az Answear jelen van, így Magyarországon is.

Az idő fontos és a segítség most kell, ezért 50 000 usd-t (kb. 17 millió forintot) már adományoztunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a Te támogatásoddal sokkal többet is tudunk adományozni.

 

Sasha Sidorenko, ukrán ökölvívó a kampány arca

Az answear.LAB “No shame. No fear.” kollekciója többdimenziós aspektusú. Sasha Sidorenko, a kampány arca profi Európa-bajnok bokszoló, hétszeres ukrán ökölvívó bajnok, kick box világbajnok boksz klub alapító, aki magánéletben szerető és gondoskodó anya. Lelkierővel és bátorságga rendelkező, inspiráló nő, aki mindig leküzdötte a nehézségeket. Ebben a történetben a harc, a makacsság és a kitartás, és ami a legfontosabb, a remény szimbólumává válik.

Sasha március 5-én védi bajnoki övét a ringben, és ez több lesz most, mint csak egy újabb boksz összecsapás.

További cikkek olvasása