Olvasd el, csak 4 perc 13 ápr 2022

Manifest Your Dreams! Aki mer álmodni, az mindenre képes lehet

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

Ne félj hangosan álmodni – nagy dolgokról vagy egészen triviálisokról. Gondolkodhatsz a közeli vagy távoli jövőn, megtervezheted, majd lépésről lépésre elérheted a kitűzött célt. Váltsd valóra az álmaidat, erre biztat az answear.LAB legújabb kapszulakollekciója, ami a bátor álmodozóknak szól. Manifest Your Dreams.

Tavasz – a szimbolikus kezdet, a tökéletes időpszak arra, amikor megvalósíthatod mélyen rejtőző álmaidat, terveidet. A pillanat, amikor elkezdheted manifesztálni vágyaidat. Persze csak ha készen állsz és valóban ezt akarod. Viszont segítünk, jobb alkalmat nehéz találni erre, ezért bíztatunk, bátran nézz szembe a jövővel, és vedd a saját kezedbe az irányítást. Ne félj! Minden a maga útján fog menni.

Merj álmodni

Mire vágysz? Mit szeretnél elérni? Miről álmodtál már régóta? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, majd indulj el a megoldás felé! Soha nem lesz jobb alkalom, hogy befejezd a jogsit vagy megtanuljon spanyolul. Egy utazás a Föld másik felére? Tervezd meg, csekkold a részleteket és pár hónap múlva már indulhatsz is. Mert az álmok lehetnek kicsik és nagyok, ambiciózusak, amikhez hosszú és kanyargós út vezet, de lehetnek hétköznapiak, amik kevés áldozatot követelnek majd. Az, hogy melyiket valósítod meg, csak rajtad és a képességeiden áll. Egyeseknek egy előléptetés vagy egy maraton lefutása lesz az, másoknak egy régóta vágyott cipő vagy az első saját sütemény. Vágyaid megvalósítása közben hallgass a szívedre és a megérzéseidre.

Hogyan változtathatod meg az életed és válthatod valóra az álmaidat?

Csak néhány lépés választja el az álmokat a beteljesüléstől. Hol kezdjük?

  • Vizualizáld az álmaidat

Beszélni könnyű, cselekedni már nehezebb. Szeretnéd felépíteni álmaid házát? Hol fog állni és hogyan fog kinézni? Honnan szerzed be a szükséges alapanyagokat, és hogyan fognak kinézni az egyes részletek? Mennyibe fog kerülni, és honnan szerzed meg a szükséges forrásokat? Ezek csak mintakérdések, amik segítenek abban, hogy megvalósítsd, és a lehető legjobban felbecsüld, hogy mire törekszel.

  • Higgy magadban

Hogyan tudnád megvalósítani az álmaidat, ha azt feltételezed, hogy gyenge vagy és kudarcot fogsz vallani? Ha feladod, és nem hiszel a saját képességeidben, azzal egyszer s mindenkorra lerombolod a boldogságról alkotott elképzelésedet. Az önbizalmadat többféleképpen is erősítheted: jógával, megerősítések beépítésével a mindennapjaidba, terápiával vagy inspiráló személyiségek életrajzainak olvasásával.

  • Készíts tervet

Az álmok nem egy varázsütésre válnak valóra. Már tudod, mit szeretnél elérni, és úgy érzed, hogy képes vagy rá. Itt az ideje, hogy készíts egy tervet és lassan megvalósítsd a pontokat, ezzel közelebb kerülve a célokhoz. A listádnak részletesnek és konkrétnak kell lennie, minden részletet tartalmaznia kell, pl. a pontos időszakot és a buktatókat és a megoldásokat.

  • Hajrá!

Mindened megvan, amire szükséged lehet az álmaid eléréséhez. Nincs más hátra, mint előre.

Manifest your dreams

Az answear.LAB szurkolni fog neked, hogy valóra váltsd az álmaidat. A Manifest Your Dreams kapszulakollekció a tudatos, erős nőknek szól, akik nem félnek álmodni, nyitottak a vágyaikra és elvárásaikra és nyíltan és szabadon beszélnek róluk. Folyamatosan mozgásban vannak, kutatják az álmaikat, és arra törekszenek, hogy valóra váltsák őket.

A kollekció ráébreszt arra, amit valószínűleg tudat alatt már régóta érzel, de nem volt bátorságod beismerni. Ne félj álmodni és elérni azt, amit szeretnél. Ez a te életed, tegyél meg mindent, hogy olyan legyen, amilyet szeretnél: álmodj, kényeztesd magad és légy boldog.

További cikkek olvasása