Olvasd el, csak 2 perc 28 szept 2021

Women on Board kapszulakollekció – Mutasd meg stílusod az irodában is

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Az iroda nem egyenlő az unalmas szettekkel és az answear.LAB most be is bizonyítja. Győződj meg róla, hogy érdemes a Women on Board tagjai közé tartozni.

Az answear.LAB legújabb kapszulakollekciója a klasszikus irodai öltözködés igazi (r)evolúciója. A Women on Board minden olyan „főnöknő” álma, aki a divatos, modern és a hivatalos etikettnek megfelelően megalkotott darabokat keresi. Itt az ideje, hogy teljessé tedd üzleti megjelenésed és valósítsd meg bátran és magabiztosan terveid.

A Women on Board kapszulakollekció olyan nőknek készült, akik munkahelyüktől függetlenül szeretnek kísérletezni a divattal, magabiztosnak akarják érezni magukat és ruháikon keresztül szeretnék kifejezni személyiségüket. Az answear.LAB vásárlói számára az unalmas nem létezik. És neked? Az answear.LAB kollekciója a minimalizmus szerelmeseinek is tetszeni fog. A Women on Board kollekció elemei univerzálisak és könnyedén kombinálhatod őket kedvenc kiegészítőiddel.

Mit találsz az új answear.LAB kapszulakollekcióban?

A Women on Board formális darabokat bemutató kollekció: vannak elegáns (bár abszolút nem unalmas) ruhák, ingruhák variációi, gombos ingek/blúzok és szélesszárú, szövetből készült, magasderekú nadrágok. Nem feledkeztünk meg a blézerekről, nadrágokról és a hosszú mellényekről sem, amik több szezon óta hódítanak és mivel jön a tél, a  klasszikus gyapjúkabátok is bekerültek a választékba. A kollekciót a visszafogott árnyalatok jellemzik, mint a fekete, a bézs, a fehér, vannak a kék és a tengerészkék darabok is. A kapszulakollekció jellegzetes elemei az akvarell szerű, elmosódott csíkokkal ellátott darabok. A kollekcióban ökológiai bőrből készült kézitáskák, női csizmák és mokaszinok is szerepelnek, amik tökéletes kiegészítői lesznek az őszi összeállításaidnak.

További cikkek olvasása