Olvasd el, csak 3 perc 04 márc 2024

Az Answear.LAB Sisterhood Treasure kollekciója a női testvériséget ünnepli

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Az Answear.LAB előszeretettel áll a mai nőkhöz közel álló eszmék és gondolatok mögé, így a legújabb, Sisterhood Treasure kollekció a nőket összekötő különleges kapcsolatra, a sisterhood fontosságára hívja fel a figyelmet.

Divatos tisztelgés a női testvériség előtt

A nők által nőknek létrehozott márka örök és megváltoztathatatlan értékei az egyenlőség, az empátia, a sokszínűség elfogadása és a kölcsönös tisztelet. Az Answear.LAB a kezdetek óta ebben a szellemben dolgozik, kollekcióin keresztül pedig támogató társa szeretne lenni vásárlóinak. A Sisterhood Treasure kollekció ezt a küldetést folytatva arra világít rá, hogy a nők közötti egyedi kötelék nemcsak magánéletükben érték, de társadalmi helyzetük javításában is fontos tényező lehet.

Az Answear.LAB mindig olyan modelleket választ kampányaihoz, akik inspirációt jelenthetnek a vásárlóknak. A sisterhood mélységét és fontosságát most Monika „Jac” Jagaciak és tehetséges sportoló testvére, Anna Jagaciak jelenítik meg, a képekből is sugárzó őszinte és szoros kapcsolat tökéletesen összefoglalja a kollekció mondanivalóját. A kampányképek analóg fotói emlékként gyűjtögetett fényképekre emlékeztetnek, néhány pedig egészen festményszerű: a háton nyugvó nyakláncról készült fotó Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című alkotására emlékeztet. A képeken sokszor feltűnik az amarillisz is, a női büszkeséget, elszántságot és szépséget megszemélyesítő virág. 

– Szeretnénk, ha a nők az az Answear.LAB darabjait viselve erősnek és szépnek éreznék magukat, és arra bátorítjuk őket, hogy bizalmon és megértésen alapuló kapcsolatokat építsenek ki egymás közt – mondja Agnieszka Pruchnik, az Answear.LAB márkaigazgatója.  – Hisszük, hogy a mai nők megérteni és támogatni szeretnék egymást, mert ez magától értetődően erősebbé teszi őket – teszi hozzá.

Időtlen elegancia és modern romantika

A Sisterhood Treasure kollekció a nők számára egyszerre kínálja fel a legújabb trendeket és  az erős, támogató kapcsolatok fontosságát. A kollekcióban megjelenő nőt nemcsak lenyűgöző stílusa teszi magabiztossá, hanem az a belső erő is, ami az őt körülvevő nők támogatásából fakad. A kollekció domináns eleme ezért a bőrruhák, ballonkabátok, hosszú ruhák képében megjelenő Power Dressing is. 

– Minimalista formák, modern, skandináv stílus olyan nőies és romantikus elemekkel vegyítve, mint egy túlméretezett virágokkal díszített, áttetsző blúz – foglalja össze a kollekció stílusát Sylwia Jaskulska, az Answear.LAB vezető tervezője. – A nude és szürke színeket energikus és bátorságot sugárzó vörössel törjük meg, emlékezve Valentino tervezéseire. Ezekeket az elmaradhatatlan fekete egészíti ki.  – teszi hozzá.

Ezek az árnyalatok a közelgő tavaszhoz társított semleges színekkel és fehérrel vegyülnek,  a Sisterhood Treasure kollekció színpalettája pedig a női megélések sokszínűségét és mélységét tükrözi – hangsúlyozza Sylwia, és hozzáteszi, hogy a stílust olyan kiegészítők erősítik, mint a Gucci vagy Saint Laurent inspirálta, bokán átívelő, pántos, nyitott, magas sarkú cipők. 

Az Answear.LAB kollekciót virágos és geometrikus témák egészítik ki. Az olyan anyagok, struktúrák és textúrák, mint a krepp sifon, a gyűrött taft, a patinás kinézet, a rojtok, a szegecsek és a 3D virágok felkeltik a figyelmet, képtelenség közömbösen elsétálni mellettük.

Az Answear.LAB történetében először egy kézzel készített ékszerkollekciót is bemutatott. A felhasznált három kő szimbolikája pedig tökéletesen kapcsolódik a Sisterhood gondolatiságához: a fekete turmalin erőt és védelmet, a vörös gránát bátorságot és reményt ad, míg a hegyikristály erőt adó és stabilizáló energiákat rejt. 

 

További cikkek olvasása