Olvasd el, csak 3 perc 18 okt 2023

Megmutatkozik a nők ereje az új answear.LAB kollekcióban

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A nők a mindennapok szuperhősei és harcosai, akik számára semmi sem lehetetlen. Fedezd fel női erőt az answear.LAB legújabb, The Power of Woman elenevezésű kollekciójával, melyben a divat kihívásai a virágzó önbizalom és az egyedi stílus tanulmányává válnak.

Határozott és magabiztos, ilyen az answear.LAB nő. Az élet igazi építésze, aki bátran megteremti saját valóságát. Fáradhatatlanul követi a céljait, függetlenül attól, hogy tökéletesen szabott szettet vagy flitteres ruhát visel. Gyengéden ápolja belső szuperhősét, mert tudja, hogy a ereje a legnagyobb tulajdonsága.

Fedezd fel a női erőt az új answear.LAB kollekcióval

A márka mindig is arra törekedett, hogy a divaton túl a női lényeget is felfedezze, és legújabb kollekciója ennek a szenvedélynek a kifejeződése. Az answear.LAB nemcsak kiemeli minden nő szépségét, hanem ünnepli erejüket is. Helyre teszi a sztereotípiákat, meggyőződve arról, hogy a nőiesség az érzékenység, a karizma ereje, a hihetetlen önbizalom összefonódása ledönti az akadályokat.

Minden nőben ott rejlik a szupererő. Bár gyakran különböző tapasztalatokból, célokból és vágyakból álló galaxisok vagyunk, mégis összeköt bennünket az a hatalmas erő és bátorság, amivel végigmegyünk az életen. Az answear.LAB minden nőnek önbizalmat szeretne adni a divaton keresztül. Ezért a The Power of Woman kollekcióban az időtlen dizájnban megjelenő ‘power dressingre’ összpontosítottunk – mondja Agnieszka Pruchnik, az Answear.LAB márkaigazgatója.

 

The Power of Woman az answear.LAB márkától

A The Power of Woman kollekció a klasszikus divat és az aktuális trendek kombinációja. Nőies, bátor és inspiráló. Az új kollekcióban találsz klasszikus fekete szaténruhát tollakkal, de tengerészkék színű blézerünadrág kombót is vagy éppen galaktikus mintás overált is. A darabok a női és férfi ruhák különböző textúráit, szöveteit és elemeit ötvözik. A színek jelentős szerepet játszanak a kollekció szuperhősös történetében. A fekete, a királykék, az azúrkék vagy a levendula a nők belső erejét hivatott képviselni. Az erős színeket a krém és a szürke árnyalatai finomítják, ami különösen a felsőruházaton köszönnek vissza.

A női erő a bátorság mellett a márka számára nem egyértelmű kombinációkat is jelent. A flitterek a kötött ruhákkal, a szőrös textúrák a csillogó anyagokkal, az oversize fazon a testhezálló modellekkel összefüggő divategységet alkotnak. Az olyan erős darabok, mint a lakkszoknya, az aviátor vagy a kobaltkék kabát tökéletesen korrelálnak többek között a világoslila ruhákkal és az átlátszó felsőkkel. A kiegészítőkben és a lábbelikben is megjelennek az olyan feltűnő hangsúlyok, mint a csatok és a fúvókák. A ruházatban az átlátszó blúzokban és a trendi ramónokban láthatók. Az Answear.LAB meggyőződése, hogy ezeknek a szetteknek mindegyikében egy nő érezni fogja a belső erejét.

További cikkek olvasása