Olvasd el, csak 3 perc 26 jún 2024

We Are One Sound – az Answear.LAB tovább írja nőkről szóló történetét

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Indul a fesztiválszezon, amit az Answear.LAB a WE ARE ONE SOUND fesztiválkollekcióval köszönt a szabadság, a nyár és a felszabadult divat jegyében. A zene, és kiváltképp az élő zene varázslatos képessége, hogy közös érzésekkel, az összetartozás élményével ajándékoz meg bennünket, a fesztivál pedig a személyiség, a szenvedély és a merészség kifejezésének helye az öltözködésben is. Ez az a hely, ahol bátran kísérletezhetünk.

Az új kollekcióhoz ezek szellemében a vadnyugat nyers és lenyűgöző tájai, valamint az óceán kettőssége, a vad energiák és a természetes nyugalom szolgáltak inspirációul. A vadnyugati elemek, a bőr, az ingek, motoros dzsekik, rojtok vagy cowboykalapok tengeri motívumokkal vegyülnek: kagylóformákkal, hullámokkal, halászhálókkal, fodrokkal, arany, ezüst, kék és fémes árnyalatokkal. Végül pedig a vadnyugat nyersességének és az óceán végtelen tereinek kontrasztját az olyan trópusi elemek adják, mint az élénk virágminták. A kollekció Tenerifén, a fotózás során bontotta ki igazi arcát.

A WE ARE ONE SOUND fesztiválkollekcióban a divaton keresztül a helyek, generációk és nők közötti kreatív, építő párbeszédről mesélünk el egy történetet – meséli Sylwia Jaskulska, a márka vezető tervezője. A szimbolikus jelentéssel bíró szövések és csipkék a kötelékeket és kapcsolatokat jelképezik, a kontrasztos stíluskombinációk pedig azt bizonyítják, hogy az ellentétek milyen szépen tudják kiegészíteni egymást. Ez a kollekció egy sóhaj a szabadságról való elmélkedésben, és gondolkodás az emberi kapcsolatokról. Oly sok minden elválaszthat bennünket, miközben oly sokat meríthetünk egymásból – hangsúlyozza.ű

Hiszen ezekben a különbségekben egyedülálló érték rejlik. A szabadság minden ember számára mást és mást jelent, másképpen értelmezhető. A kollekcióban ezért jól szabott ingruhák, halászháló-hatású ruhák, hosszú rojtokkal díszített blúzok és bő maxi szoknyák szerepelnek. Egy sokoldalú pareóként vagy fejkendőként is viselhető sál, vagy egy különböző stílusokhoz igazodó blúz, a jól kombinálható ruhatár koncepcióját hangsúlyozzák. A kollekció örömteli fesztiválhangulatát az anyagok is tükrözik – szezonális trendként jelennek meg az áttetsző darabok és más, légies anyagok, mint a pamut, a modál és a viszkóz. Minden darab Lengyelországban készült, a bőr termékek pedig Leather Working Group tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja a legmagasabb minőséget.

A WE ARE ONE SOUND szellemében a tervezők nemcsak ruhákat, hanem cipőket is álmodtak: szandálokat, rövid cowboycsizmákat vagy épp papucscipőket, végül pedig ékszerekkel tették teljessé a kollekciót. A természetes drágakövekből készült kézműves alkotások az életenergiákat vonultatják fel rózsaszín turmalin, fekete hematit, arany pirit, fehér korall és zöld amazonit formájában. Megadjuk a ritmust, amihez a hangok már könnyen illeszthetők – mondja Agnieszka Pruchnik, az Answear.LAB márkaigazgatója – Szeretjük a zenét és mindazt, amit ad nekünk, ahogy a megértésen és tiszteleten alapuló kapcsolatokat is. Azokat, amik nyílt, bátor párbeszéddel, a másik választásának tiszteletben tartásával, társadalmi vagy generációs különbségektől függetlenül épülnek és szövődnek. A WE ARE ONE SOUND erre rezonál. Elfogadjuk és kiemeljük a sokszínűséget. Megadjuk vásárlóinknak a választás szabadságát, bátorítjuk a kísérletezést,  kiemeljük saját stílusukat

További cikkek olvasása