Olvasd el, csak 3 perc 02 szept 2022

Te is lehetsz SHERO! Az answear.LAB egy figyelemre méltó kollekcióval inspirál

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Határozottan nem beszélünk eleget a saját sikereinkről, lekicsinylően nyilatkozunk magunkról, képtelenek vagyunk értékelni a munkánkat vagy észrevenni az erősségeinket.    Ez az élet sok területére igaz. Itt az ideje, hogy kilépjünk ebből a stagnálásból és tükörbe nézzünk – ahonnan egy egyedi, független, erős tekint vissza – és kimondjuk: „Helló mindenható.”

Neked mi a szupererőd?

Állj a tükör elé! Kit látsz? Egy erős, szenvedéllyel teli, egyedi nőt. Mi a szupererőd? Talán most bizonytalannak érzed magad és minden oldalról kétségek vesznek körül. Nem csoda, hisz sok nő képtelen beszélni a sikereiről, nem értékeli önmagát és a képességeit. Gyerekkorunk óta sujkolják belénk, hogy udvariasnak, csendesnek és szerénynek kell lennünk.

Változtassunk ezen. Érezzük, hogy mindenhatóak vagyunk és vegyük körül magunkat hasonló nőkkel.

Minden képességed, cselekedeted, tudásod, tapasztalatod fontos. Erről szól az answear.LAB legújabb kollekciója, melynek köszönhetően szuperhősnek érezheted magad.

SHE + HERO = SHERO

Az answear.LAB már a kezdetektől fogva a nőkre koncentrál, kihangsúlyozva erejüket és egyediségüket. A SHERO a női mindenhatóság, a testvériség és a szenvedély esszenciája. Ez egy olyan kollekció, ami lehetővé teszi, hogy felfedezd a benned rejlő erőt. A világnak már nincs szüksége hősökre vagy lovagokra fehér lovon. Hétköznapi hősnőkre van szükség. Erősek, kitartóak, magabiztosak, akiknek nem kell hegyeket megmozgatniuk ahhoz, hogy bizonyítsák, mennyit érnek.

 

SHERO őszi megjelenése

Az idei ősz az erős nőkről szól. A SHERO kollekcióban a márka tervezői kifejező darabokat álmodtak meg őszi hangulatban: gyapjúkabátok, bőr ballonkabátok, biker és bomber dzsekik egyaránt színesítik a kínálatot. Az expresszív vonalvezetésű, oversized (túlméretezett) kabátok vagy a feltűnő piros öltöny, bár a férfiak ruhatárát idézik, mégis a 80-as évekre jellemző power suit trendre utalnak, a sikeres, talpraesett nők stílusára. A sziluettet hangsúlyozó aszimmetrikus nyakkidolgozásokkal, fodrokkal vagy kivágásokkal ellátott ruhák azoknak kedveznek, akik szeretik megmutatni az alakjukat és magabiztosnak érzik magukat a testükben. A kollekcióban alapdarabok – például erőt demonstráló pólók – is megtalálhatóak. A légies, lágyan redőzött anyagok kontrasztban állnak a jellegzetes sötét farmerrel és a természetes bőrrel – „női páncél”. Színeket tekintve a fekete, a szürke, a fehér és a bézs árnyalatai töltik meg élettel a darabokat, egy kis vörössel megbolondítva. A tiszta, kifejező, erős színek a kollekció üzenetét hivatottak erősíteni és a nők szupererejére utalnak.

További cikkek olvasása