Olvasd el, csak 2 perc 06 dec 2022

You have the power – megérkezett az answear.LAB legújabb kapszulakollekciója

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

„Egy nőnek két dolgot kell tudnia, kit és mit akar.” – a Coco Chanelnek tulajdonított szavak a legújabb answear.LAB kollekció mottójává váltak. Bármit megtehetsz, benned van az erő, hogy egyszer és mindenkorra kiszabadulj a mintákból és teljesen szabadon, sztereotípiáktól mentesen élj.

Mit kell egy nőnek tennie?

„Kell.” Ez a női feladatokra és felelősségekre vonatkozó ige elég gyakran felbukkan mind beszédben, mind írásban. A nőknek bizonyos dolgokat kell viselniük, amelyek megfelelnek szépségüknek, koruknak és alakjuknak. Bizonyos módon kell nevelniük a gyermekeiket, viselkedniük, kialakítaniuk a napi rutinjukat és formálniuk az imázsukat. A tiltások és utasítások keretei közé szorított női létet folyamatosan értékelik a különböző kritikusok, a társadalom, amely végül is tudja, mi illik egy nőhöz, és mi egyáltalán nem. Eközben az egyetlen tekintély, aki az ilyen dolgokat megítélheti, az te magad vagy. Te tudod a legjobban, mit tudsz, akarsz és mit kell tenned, kinek és milyen embernek kell lenned.

Ez a te életed, a te szabályaid és a te hatalmad, amire az answear.LAB most emlékeztet. A legújabb YOU HAVE THE POWER kollekció, a szabadsággal és energiával asszociálható, kék árnyalatokban fürdik, a női felhatalmazás és autonómia megerősítése. A márka ismét egy, a szívéhez közel álló témát dolgoz fel, és minden alkalommal hangsúlyozza, hogy a választás és a hatalom a tiéd.

Benned van az erő

Lehet, hogy csendben te is dúdoltad már, Elsa a Disney hercegnő dalát, de most itt az ideje, hogy valóra váltsd a tündérmesédet és higgy a saját erődben. Ezt már sokszor elismételtük, és ezután is így fogunk tenni, mert hiszünk abban, hogy minden nőben hatalmas erőtartalékok rejlenek. Az álmok, ambíciók és vágyak kavarognak és lüktetnek és kiutat keresnek. Csak rajtad múlik, mikor és hogyan szabadítod fel őket.

Bármikor felszabadíthatod az erődet! Szakíts a megszokásokkal és kezdd el azt az életet élni, amit szeretnél, anélkül, hogy odafigyelnél arra, hogy mások mit mondanak. Dobd a „kell” szót, felejtsd el örökre!

További cikkek olvasása