Olvasd el, csak 3 perc 16 dec 2022

I can and I will – Megtehetem és meg is teszem, a szabályok ellenére is

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Nehéz időkben fontos, hogy eltökélt maradj, bízz a megérzéseidben és higgy a képességeidben. Szabályok? Néha jó, ha megszeged őket, nem foglalkozol velük vagy ha felállítod a sajájaidat. ” I can and I will” – ez a jelmondata és fantázianeve az answear.LAB új kapszulakollekciójának.

Egy kis kikapcsolódás egy baráti találkozó után. Egy pohár proseccóval elnyúlsz a kanapén, mert az élet császárának érzed magad. Nem érdekel, hogy áll a ruhád, hogy gyűrődik-e, vagy hogy 2 centiméterrel többet villantasz a lábadból. Ez a te időd és a te életed. Egy pillanat alatt magabiztos léptekkel haladsz tovább, fittyet hányva a szabályokra.

Ha minden szabályt betartasz, csak a szórakozásról maradsz le.

 

I can and I will – az új answear.LAB kollekció

A kollekciók megalkotásakor az answear.LAB párbeszédet kezdeményez a nőkkel és meggyőzi őket, hogy bátran és merészen kövessék terveiket és álmaikat. Ne féljenek szembesíteni elképzeléseiket a valósággal. Hogy ne oltsák ki a tettrekészségüket csak azért, mert valaki másképp látja az életüket. Végül, hogy ne féljenek hibázni. Ha eleged van a félelelmből, a bizonytalanságból, a döntésképtelenségből, tett fel magadnak a kérdést: mit tenne a helyedben az, aki lenni szeretnél?

Ebben a kapszulakollekcióban szabadjára engedjük a fantáziánkat és elgondolkodunk a bátorságon, az önállóságon és az önbizalmon. Képzeld el, hogy egyedül hozol döntéseket, anélkül, hogy bárkinek megmagyaráznád vagy engedélyt kérnél. Lelkiismeretfurdalás nélkül követed az intuíciódat, azt teszed, ami számodra értékes. Megvalósítod a saját vágyaidat és nem aggódsz azok miatt, akik megpróbálják letörni a lelkesedésed.

Ragyogó új szabályok

Megtehetem és meg is teszem – mantrázhatod, amikor felveszel például egy rózsaszín szaténruhát. Az answear.LAB kollekciója a közelgő karácsonyi és szilveszteri szezonra készült, melynek során elegánsnak és szexinek, mégis lazának érezheted magad. A fényes anyagok alakformáló fazonokkal párosulnak, a rózsaszín, az üvegzöld és a fekete mély árnyalatai pedig kiemelkednek a téli éjszakából. Az iüre a pontot az ékszerek teszik fel: merészek, jellegzetesek és fenomenálisak, hogy megragadják a tekintetet. Hagyd, hogy minden szem rád szegeződjön.

További cikkek olvasása