Olvasd el, csak 3 perc 08 jún 2023

BE SHERO! Légy a saját történeted hősnője!

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Kihívásokkal teli időkben pont olyan hősnőkre van szükség, mint amilyen te vagy – szögezi le az Answear.LAB a BE SHERO kollekció bevezetése kapcsán. A darabok dizájnja mögött Magdalena Pankiewicz illusztrátort köszönthetjük, ihletői között pedig a történelem ismert női hőseit.A BE SHERO kollekcióban olyan múltbéli látnokok nyomait találod, mint Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir – olyan nőket, akiknek ereje és akarata lehetővé tette, hogy mindig önmaguk legyenek.

Ki lehet hősnő?

Felvétel, tessék! A kamera most a hősnőkre irányul, akik  megannyi formában és alakban jelennek meg a reflektorfényben. Erejük tükröződik karakterükben, képességeikben, tehetségükben. Bár az élet különböző forgatókönyvet írt számukra, amikben a meghökkentő fordulatok legalább olyan gyakoriak, mint egy-egy jó akciófilmben, ők a nehézségek legyőzése közben is megőrzik higgadtságukat, nyugalmukat, és továbbra is kitartóan haladnak céljaik felé.

“Minden Answear.LAB kollekció egy nőkről szóló történet. A divaton keresztül fontos témákra irányítjuk a figyelmet, inspirációt és motivációt adunk. Ebben a történetben a nőket arra bátorítjuk, hogy higgyenek saját erejükben, vegyék kezükbe az irányítást, és hallassák hangjukat tisztán és hangosan. A BE SHERO kollekció a függetlenséget dicsőíti, az erőt, ami ahhoz kell, hogy saját értékeink szerint éljünk, valamint a nőies enrgiát, aminek segtségével úgy változtathatjuk meg a világot, hogy közben önmagunk maradunk.” – mondja Aga Wojnicka, az ANSWEAR koordinátora.

 

További cikkek olvasása