Olvasd el, csak 3 perc 18 máj 2023

Fight for Yourself – egy kollekció a modernkori női harcosoknak

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Álmodj, cselekedj és küzdj, magadért és a jövődért. Az ezüst és a vörös árnyalataiban fürdő legújabb answear.LAB kollekció a modernkori női harcosok himnusza.

A nagy álmoknak nem kell egy távoli, elérhetetlennek tűnő birodalomban rejleniük. Mit szeretnél? Mire törekszel? Vágj bele! Ha elég elszánt és magabiztos vagy és árad belőled az önbizalom, semmi sem állíthat meg. Valószínűleg lesznek hullámvölgyek az úton, de ez nem baj. Küzdj tovább a céljaidért, és ne hagyd, hogy mások eléd álljanak vagy letörjék a lelkesedésed.

Egy álom, amiért nem kell küzdened, az nem is álom, csak ábránd. Az egyik eloszlik, a másik megváltoztatja a világod. Harcolj tovább.

Egy erős nő az answear.LAB szerint

A Fight for Yourself, az answear.LAB legújabb kapszulakollekciója az erő, a küzdeni akarás, az elszántság és a kitartás története. Bár a kollekcióban megjelenik a harci vörös és a kampány egyik fő kelléke, Sasha Sidorenko Európa-bajnok bokszoló kesztyűje, az egésznek metaforikus felhangja van.  Az erő benned lakozik. Éppúgy az izmaidban, mint a karakteredben vagy a lelkedben. A bátorság és az erő – mentális és fizikai egyaránt- nem zárja ki a sebezhetőséget. Nem zárja ki a gyengeség pillanatait sem. Ne kételkedj az erődben csak azért, mert van egy kis repedés vagy karcolás a páncélodon. Szedd össze minden erődet és menj tovább.

 

Harcolj és állj ki magadért

A páncél már a távoli múlté, a bátorság és az erő manapság az öltözködéssel, a divaton keresztül is könnyen kifejezhető. Intenzív, energikus vörös, válltöméses blézerek, lovagi viseletre emlékeztető hálós ruhák és ékszerként funkcionáló láncok – ez csak néhány részlet a Fight for Yourself kollekcióban megjelenő elemek közül. A vibráló hangulatot a színkontrasztokkal, feltűnő anyagokkal és kifejező kiegészítőkkel érjük el, hogy egy modern harcos sziluettjét rajzolják ki.

 

További cikkek olvasása