Olvasd el, csak 3 perc 20 máj 2021

Kövesd az álmaidat a limitált answear.LAB kollekcióval

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Válaszd a függetlenséget, merd megvalósítani álmaidat és soha ne add fel – az answear.LAB legújabb limitált kollekciója új energiát ad neked a cselekvéshez és a változáshoz. Fedezd fel a modern szetteket és egyszerűen  merj álmodni!

A “Dare to dream” elnevezésű kollekció korunk tükörképe. Az emberek, a közelség, a kultúra, a divat, a nappal nyüzsgő város és az őrült éjszakák utáni vágyakozás – ezek a kollekció nosztalgikus témái. Lehet-e olyan kényelmes ruhákat készíteni, amelyek egyben elegánsak is, vagy lehet-e kombinálni a kényelmet és az érzékiséget? E két ellentmondás kombinációja a “Dare to dream” kollekció esszenciája.

Mit tartogat a “Dare to dream” kollekció?

A kollekció darabjaiban egy örömmel, bátorsággal és elszántsággal teli nőt látunk. A kollekcióban bőr szettek, a derekat hangsúlyozó szoknyák, szélesszárú nadrágok, viszkóz és selyem keverékéből készült lágy, érzéki ruhák, valamint batikolt, oversized ingek is megtalálhatóak. A kiegészítők között kézzel készített bőrövek és szemet gyönyörködtető kézitáskák is szerepelnek.

 

Nőktől nőknek – inspirációk az answear.LAB kollekciójában

Valami olyasmit szerettünk volna alkotni, ami a jövőbe mutat, mégis inspirációt merít régi stílusikonoktól, a kortárs Givanna Bataglliatól, Caroline de Maigreten át a művész Annie Lennoxig. A legjobb megoldásokat keresve a márka a szezon top trendjeihez nyúlt, a minőség és a klasszikus megoldások feláldozása nélkül. A kollekció arca, a lengyel modell és televíziós műsorvezető, a 2012-es Miss Polonia, Paulina Krupińska. Paulina nemcsak stílusérzékéről, hanem függetlenségéről is ismert. A modern irányzatok kis drámaisággal vegyítve nemcsak a korszellemet tükrözik, hanem optimista jövőképet is vetítenek elénk.

Merj álmodni!

További cikkek olvasása