• Ruházat
      • Fürdőruhák

Etam

A kiválasztott termékek száma: 2
Etam

Az Etam 100 éves múltra tekint vissza. A márka tervezői az haute-couture technikákat az Észak-Francia Tech Centerben sajátították el. Az Etam olyan győztes kombóval rendelkezik, mely 100 év tudását és technikáját egységesíti – így folyamatosan fejleszteni tudták annak a 20 anyagdarabnak a vágását, mely egy melltartó elkészítéséhez szükséges. A fehérnemű a szenvedélyük! 

márka Etam
Népszerűek
Nem
Méret
Szín
Ár
-50%
SUMMER SALE
Etam bikini felső Isla enyhén merevített kosaras
Etam bikini felső Isla
2940 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 5890 Ft
36
38
40
42
-50%
SUMMER SALE
Etam bikini felső merevített kosaras
Etam bikini felső
5440 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 10890 Ft
többszínű
70B
75B
80B
70C
75C
80C

Etam – a fehérnemű a szenvedélyük

Ha a divatos és szexi fehérneműkhöz egyetlen országot kellene kötni, sokan említenék a franciákat. Éppen ezért mindent elmond az Etam brandről, hogy a francia divat egyik legrégebbi szereplője, amely épp a fehérneműkre specializálódott.


Százéves múlt az Etam titka

Az Etam pontosan tudja, hogyan kell a nők számára tökéletes fehérneműket alkotni, hiszen több mint 100 éve ezzel foglalkoznak. A cég 1916-ban alapult, első önálló boltjukat 1928-ban nyitották Párizsban. Az Etam azért maradhatott kedvenc a nők körében, mert folyamatosan fejlődik. A cég keresi az új technológiákat, az innovatív megoldásokat, a kiváló anyagminőségnek köszönhetően pedig kényelmes, mégis szexi darabokat tudnak alkotni.


Egyedi kialakítású az Etam melltartó

Erősségük a melltartó, amely különleges kialakítása miatt vált a nők kedvencévé. Egy Etam melltartó csakis olyan anyagokból készül, amelyek nem keltenek kellemetlen érzést a női testen, így a viselésük sem válik egyre nehezebbé, ahogyan telnek az órák. Az Etam melltartó a fehérneműk egyik műremeke.


Etam bikini – fürdőzésre tervezve

A fehérneműk mellett természetesen megjelentek a fürdőruhák, így az Etam bikini is, amely divatos és praktikus viselet a tengerparton, vagy éppen a medencében. Az egyszínű és a mintás megoldások között bőven lehet válogatni, kortól és alaktól függetlenül mindenki találhat magának megfelelő modellt. A brand más területen is erős: gyártanak papucsokat, hálóruhákat, pizsamákat, de még sportfelszereléseket is.