Kislány babaruha

A kiválasztott termékek száma: 5
Népszerűek
Méret
Márka
Szín
Ár
Bébi termékek
Csomagolás
Fajta
Minta
Planet friendly
-10% KEDVEZMÉNY
Planet Friendly
Konges Sløjd pamut rugdalózó bézs
Konges Sløjd pamut rugdalózó
20990 Ft
-10% KEDVEZMÉNY
Planet Friendly
Konges Sløjd pamut rugdalózó
Konges Sløjd pamut rugdalózó
21990 Ft
Mayoral baba rövidnadrág
Mayoral baba rövidnadrág
11010 Ft
Mayoral baba rövidnadrág
Mayoral baba rövidnadrág
11010 Ft
-50%
zippy baba nadrág 2 db
zippy baba nadrág 2 db
4150 Ft
8270 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 4360 Ft
Nézd meg ezt is:

Babaruhák a legjobb minőségben

A gyerekek gyorsan kinövik a ruháikat, ezért érdemes folyamatosan gondoskodni az utánpótlásról!

Babaruha kislányoknak: csinos és kényelmes egyszerre

Amikor babaruha vásárlására kerül sor, az ember hirtelen könnyedén elveszhet a bőség zavarában. Rengetegféle babaruha létezik, a legkülönbözőbb színekben, mintákkal, stílusban és persze árban. Vannak valódi luxustermékek, de természetesen olcsóbb darabok is elérhetők. Hogy milyet választunk, az a pénztárcánkon és az ízlésünkön múlik – és természetesen azért nem árt olyan apróságokat is figyelembe venni, mint az anyagok minősége, a strapabíróság, a gyerekbarát megoldások.

babaruhák esetében persze mindenki mást tart fontosnak, de a kényelem szinte mindig elsődleges szempont. Különösen igaz ez azoknál a piciknél, akik még csak feküdni, esetleg forogni tudnak: fontos, hogy a ruha sehol ne nyomja, szorítsa őket. Később inkább az lesz a lényeg, hogy ne akadályozza a babát a mozgásban: a mászó, totyogó gyerekek meg sem állnak, a túl szoros nadrág például amellett, hogy nem komfortos nekik, akadályozó tényező is lehet. Náluk ráadásul az sem árt, ha a ruha bírja a kiképzést.

És persze nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a babaruhák esetében is számít a divat. Melyik anyuka ne akarná a kislányát szépen felöltöztetni, igaz? Szerencsére a legtöbb kislány ruha csinos és kényelmes egyaránt, így nem okoz túl nagy gondot megfelelőt találni – csak a bőség zavara nehezítheti meg a dolgodat! A sok szép ruha közt mindenki megtalálhatja a számára ideálisat. Persze a gyerkőcnek egy idő után az egyéni ízlése is kibontakozik, így elképzelhető, hogy hamar határozott véleménye lesz arról, mit is akar viselni.

Baba overál minden évszakra

A kicsik ruhatárának alaptartozéka a baba overál, amit használhatnak a téli hidegben, de a nyári melegben is: csak anyagválasztás és fazon kérdése. Az overálról persze mindenkinek a meleg, téli kezeslábas jut elsőre eszébe, de az igazság az, hogy baba overálból sokféle van, olyan is, ami kifejezetten lenge viseletnek számít.

Overálnak is szokták hívni a rugdalózót, ami eleinte a pici babák állandó viselete, később pedig szuper pizsamának. Gyakran még 2-3 éves, vagy akár idősebb gyerkőcök is alszanak pizsamaoverálban vagy rugdalózóban, amikor már hűvösebbek az éjszakák

baba overál tehát többféle ruhát is jelenthet. A nyári fazonok a kislányok ruhatárában kifejezetten csinosak, csajosak lehetnek, kis spagettipántokkal, hogy a legnagyobb hőségben ne melegítsenek fölöslegesen. Lenge anyagokból, szép mintákkal nagyon jól mutatnak ezek az overálok.

A téli típus hasznosságát nem kell magyarázni: szuperül védenek a hideg ellen, kizárt, hogy a gyerkőc dereka esetleg kilógjon belőlük, vagy éppen alájuk jusson egy kis hó.

Újszülött ruha: minőségi holmik a legapróbbaknak

Az újszülött ruhák vásárlása során alaposan megnehezítheti a dolgunkat az a sok pici, hihetetlenül cuki ruha. Egy body alig nagyobb egy zsebkendőnél, és a kis rugik is akkorák, amekkora egy játékbabára is jó lenne. Az újszülött ruha mérete kapcsán azonban vannak eltérések: az 50-es, 56-os, de még a 62-es ruha is jó lehet a picikre. Érdemes figyelembe venni, hogy mekkora babát jósolnak az orvosok. Ha várhatóan pici lesz, akkor az 56 mellett néhány 50-es méretet is szerezz be, de ha nagy baba várható, a 62-es lehet ideális.

Baba ruhák – a legszebb kislányoknak a legszebb jár!

A kislányoknak készült baba ruhák palettája rendkívül széles: nadrágok, szoknyák, bodyk, pólók, pulcsik, kisruhák, rugik, harisnyák, illetve különféle kiegészítők egyaránt megtalálhatók a kínálatban. Igyekezz olyan baba ruhákat választani, amik a gyerkőcöt nem akadályozzák a mozgásban és kényelmesek neki – vannak ugyanis olyanok, amik inkább szépek, mint praktikusak, ezeket érdemes csak nagyobb alkalmakra tartogatni. Szerencsére bőven van lehetőség összekötni a kellemest a hasznossal, és egyszerre szép és minőségi ruhákat venni.

Ami nem hiányozhat a gyerek ruhatárából: gyerek body

gyerek body az az alap ruhadarab, ami minden baba szekrényében ott lapul. Elsődleges funkciója, hogy tartja a pelenkát, de abból a szempontból is nagyon praktikus, hogy a gyerkőcnek nincs kint belőle a dereka. A bodyk is lehetnek szépek, mintásak, akárcsak bármilyen felső, így a divatnak is megfelelnek.