Desigual női kabátok

A kiválasztott termékek száma: 10
Desigual

A Desigual ruhamárka székhelye a spanyolországi Katalóniában, Barcelonaban található. Figyelemre méltó divatos patchwork mintáival, intenzív nyomataival, graffiti művészetével különbözteti meg magát a divat világában.

márka Desigual
Népszerűek
Méret
Szín
Ár
Márka típusa
Anyag
Bélés
Fazon
Kapucni
Planet friendly
Szigetelés
-22%
Desigual kabát női, fehér, átmeneti, kétsoros gombolású
Desigual kabát
60990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 78990 Ft
fehér
piros
XS
S
M
L
XL
-23%
Desigual kabát női, fekete, átmeneti, kétsoros gombolású
Desigual kabát
73990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 96990 Ft
fekete
XS
S
M
L
XL
-19%
Planet Friendly
Desigual kabát 23WWEWAU WOMAN WOVEN OVERCOAT női, fekete, átmeneti, kétsoros gombolású
Desigual kabát 23WWEWAU WOMAN WOVEN OVERCOAT
61990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 76990 Ft
fekete
XS
S
M
L
XL
-23%
Desigual kabát 23WWEWAD WOMAN WOVEN OVERCOAT női, rózsaszín, átmeneti, kétsoros gombolású
Desigual kabát 23WWEWAD WOMAN WOVEN OVERCOAT
73990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 96990 Ft
rózsaszín
XS
S
M
L
XL
-23%
Planet Friendly
Desigual kabát 23WWEWA9 WOMAN WOVEN OVERCOAT női, sötétkék, átmeneti, kétsoros gombolású
Desigual kabát 23WWEWA9 WOMAN WOVEN OVERCOAT
73990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 96990 Ft
sötétkék
XS
S
M
L
XL
-29%
Desigual kabát női, piros, átmeneti, kétsoros gombolású
Desigual kabát
60990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 86990 Ft
fehér
piros
XS
S
M
L
XL
-23%
Desigual kabát női, fekete, átmeneti
Desigual kabát
73990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 96990 Ft
fekete
S
M
L
XL
ANSWEAR DAYS
Desigual kabát női, rózsaszín, átmeneti, oversize
Desigual kabát
91690 Ft
rózsaszín
S
M
L
XL
-31%
Desigual gyapjúkabát fekete, átmeneti
Desigual gyapjúkabát
62990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 91990 Ft
fekete
XS
S
M
L
XL
-23%
Desigual kabát női, átmeneti
Desigual kabát
52990 Ft
A leárazást megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 68990 Ft
többszínű
S
M
L
XL

Desigual női kabátok – jellegzetes stílus a minőségi kabátokon

Ha lehet mondani igazi élénk, egyedi és pezsgő márkát, akkor a Desigual egyértelműen az. A spanyol eredetű brand tökéletesen használja a színeket, a grafikát és persze a különféle textúrákat arra, hogy játékosan keverje a minőségi eleganciát az élénk és csodás árnyalatokkal. A Desigual jellemző, festett virágos díszítései, és a festékpöttyökhöz hasonlatos textúrái szinte azonnal felismerhetőek. Ezeket a mintákat pedig minden ruhán és kiegészítőn viszont láthatjuk. Például akár a Desigual női kabátok esetében is. A Desigual egyik nagyon jellemző formavilágához tartozik az, hogy fekete alapon többféle színt használ. Viszont ezeket is csak annyira, amennyire még megmarad az adott felület eleganciája. A Desigual női kabátok és ruhák között például jellemzően a szövetkabátoknál és pehelykabátoknál találkozhatunk efféle dizájnnal. Ugyanakkor természetesen egyszínű kabát modelleket is kaphatunk, amelyekben még így is mindig van egy kis csavar. Például egy teljesen fekete Desigual női kabát modell esetén a látszólagos elegancia belül igazán „csajos” belsőt takarhat, ami azt jelenti, hogy ebben az esetben a grafika a kabát belső szövetére kerülhet. A Desigual tehát igazán játékosan alakítja a ruhákat, és ebbe a női kabátok is beletartoznak, amelyek között minden évszakhoz találunk megfelelőt. A trendek szerint is kaphatóak a Desigual női kabátok. Például a most divatos élénk színek, és bársonyos textúrák tekintetében is kapunk téli kabátot vagy tavaszi modellt. Ugyanakkor – valljuk be – az idei trendekhez a Desigualnak nem kell különösebben újat mutatnia, hiszen az élénk színű és virágos termékek egyébként is a márka sajátosságainak számítottak.

Milyen Desigual kabát modellt válasszunk?

A Desigual kabát kiváló minőségben készül, és többféle modellt választhatunk. Amennyiben elegáns kabátot keresünk akkor a Desigual ebben sem fog cserben hagyni minket, ahogyan a különleges kabátok esetén sem. A mindennapi viselethez ugyanakkor egyaránt találunk elegánsabb, szövetkabát vonalat és pehelykabátokat vagy épp széldzsekiket is. A Desigual remekül és nagyon bátran elegyíti a különféle stílusokat, ezért a Desigual kabát esetében egyáltalán nem ritka, hogy az elegancia sportossággal vagy bohém jelleggel párosul. Utóbbi stílusjegy egyébként is nagyon jellemző a márkára, amit gyakran sikkes fazonokkal, anyagokkal elegyít. A Desigual kabát ezért igazi unikális ruhadarabunk lehet, hiszen egyik modellről sem fogjuk tudni azt mondani, hogy unalmas vagy tucat stílus volna. A Desigual mindig szeretne valami újat belevinni a kollekcióiba, ezért csodásan színes és egyedi grafikák, illetve minták díszíthetik a kabátokat. Ha például valamilyen teljesen rendhagyó darabot keresünk, akkor a Desigual kabát modellek esetében igen hamar megtaláljuk a forrást. Gyakran a márka olyan kabátokat készít, amely teljességében mintás vagy patchwork stílusban megalkotott színekben pompázik. Az anyagválaszték is jóval szélesebb körű, mint egy átlagos márka esetén. A Desigual kollekciókban nem ritka a fémes, holografikus anyagok használata, illetve a különleges textúráké sem, ezért például a Patrizia Pepe női kabátok gyakran kifejezetten visszafogottnak bizonyulnak egy Desigual kabát mellett.

Desigual kabát piros kivitelben – dinamikus stílus minden évszakhoz

Amennyiben már unnánk a megszokott fekete kabátot, akkor mindenképp érdemes kipróbálnunk valamilyen élénk színű kabát modellt. A piros például tökéletes választás lehet erre a célra, már csak amiatt is, mert a legtöbb színhez passzol. A Desigual kabát piros színű modelljei nem csak egyszínű mivoltukban kaphatóak, hanem találhatunk olyan piros alapon mintás modelleket, ami tényleg nem fog velünk csak úgy szembejönni az utcán.

Mitől lehet igazán különleges egy Desigual kabát fekete színben?

A Desigual kabát fekete kivitelben stílusos, elegáns és még feketeségében is igen figyelemfelkeltő darab lehet. A fekete, mint alapszín ugyanis gyakran szerepel a Desigual termékek „vásznaként”, hogy arra szivárványszínes dizájn kerüljön. Nincs ez másképp a fekete Desigual kabátokkal sem. Természetesen kaphatóak alapmodellek, viszont nem ritka, hogy fekete alapon valamilyen szokatlan elhelyezkedésű mintával lep meg minket a márka.