VIBER - End Of Year kampányszabályzat - 15% kedvezmény a teljes árú termékekre és -5% a már leárazott termékekre

1. Az ANSWEAR15 kedvezménykód feljogosít a www.answear.hu weboldalán elérhető termékek megvásárlására a következő kategóriában: https://answear.hu/s/viber-15

2. A kedvezménykód 2021.12.13. és 2022.1.15. között érvényes, és csak ebben az időszakban használható.

3. A kedvezmény értéke a kosár összes termékére arányosan oszlik szét.

4. Az ügyfél a kedvezménykódot egyszer használhatja a www.answear.hu webhelyen történő vásárlása során.

5. A kedvezménykód nem összevonható más, az Answear.hu webáruházában szereplő kedvezménnyel, promócióval.

6. A kedvezménykódok nem összevonhatóak, nem lehet többet egyidejűleg egy vásárlásnál felhasználni.

7. A kedvezménykód készpénzre nem váltható.

8. A kedvezménykód az Answear.hu tulajdonosai által biztosított kedvezmény, nem fizetőeszköz. A kód a termék kosárba tétele után aktiválható, miután a vásárló beírta a kódot a „rendelkezem kedvezménykuponnal” mezőbe. A kód beírását követően a “használom” gomb megnyomását követően a kedvezmény aktiválódik és levonásra kerül az akcióban szereplő termékek árából az itt meghatározott feltételek és szabályok szerint. A kedvezménykódnak a Partner által meghatározott érvényességi ideje van, melyről a vevő tájékoztatásra kerül. Az érvényességi idő lejárt után a kedvezménykód nem használható fel.

9. Azon termékek, amelyek megvásárlásra kerültek a kedvezménykód felhasználásával a bolt szabályzata szerint kerülhetnek visszaküldésre.

10. Az akcióban szereplő termék visszaküldése esetén az ügyfélnek a számlán szereplő összeg kerül visszatérítésre.

11.Az answear.hu ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 között elérhető az alábbi elérhetőségeken: (06) 1 445 36 69, bolt@answear.hu

A kampány főszervezője a Viber, Viber Media S.a.r.l., (2, rue du Fossé, L-1536 Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg) így bármilyen felmerülő kérdés esetén a főszervező tud további felvilágositást adni.