A "Garantált karácsony előtti kiszállítás" akció feltételei

1. Az Answear.hu garantálja, hogy a 2021 december 08. 12:00 órától 2021 december 19. 12:00 óráig történő utánvétes vagy az interneten előre kifizetett megrendeléseket a GLS futárszolgálat legkésőbb 2021 december 23-ig kézbesíti.

2. Az az ügyfél, akinek megrendelése nem érkezik meg 2021. december 23-ig, kedvezményes kód formájában kap kompenzációt, amely következő megrendelésének összegét 8000 Ft-al csökkenti, 24000 Ft összegű megrendelés esetén.

3. A garancia azokra a megrendelésekre vonatkozik, amelyek megfelelnek az üzleti feltételeknek.

4. A megrendelés létrehozásakor beírt megjegyzéssel ellátott megrendelések nem tartoznak a jótállás hatálya alá, mert nem teszik lehetővé a megrendelés automatikus feldolgozását.

5. A küldemény kiszállítására való kísérlet is kézbesítésnek minősül.

6. A kártérítés megszerzéséhez küldj egy e-mailt a bolt@answear.hu címre: "Szállítási garancia - reklamáció"jeligével és a megrendelésed számával, a szállítás kézhezvételétől számított 7 napon belül.

7. Az Answear.hu a következő 7 munkanapon belül elbírálja a kérelmedet és válaszol az általad megadott e-mail címre.

8. A kompenzáció részeként szerzett kedvezménykód felhasználásának szabályairól bővebben ITT>

9. Az Answear.hu nem tudja garantálni a megrendelések teljesítését a fent említett időszakon belül, ha ezt a világjárványra vonatkozó kormányrendeletek vagy más felsőbb hatóság nem teszik lehetővé.