„2GETHER=BETTER” szabályzat

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1.1. Ezek a feltételek határozzák meg a “2GETHER=BETTER” akcióban való részvétel feltételeit, amelyeket az Answear.hu online boltban az Answear.com korlátolt felelősségű társaság végez.

1.2. A jelen szabályzatban használt kifejezések jelentése a következő:

a) Szervező - Az „Ajánlom ismerőseimnek” akció szervezője nevezett „Answear.com S.A. korlátolt felelősségű társaság” belyegyzett  székhelye Krakkó, Ul. Aleja Pokoju 18, 31-564, bejegyezve  a Nemzeti Bíróság által vezetett nyilvántartásban, a Kerületi Bíróság Kraków-Śródmieście Krakkó, XI Kereskedelmi Osztály, KRS szám 0000816066, NIP: 6793080390, REGON: 122515020, 949.057,75 PLN ( teljes mértékben befizetett ) tőkével, továbbiakban „szervező”.

b) Üzleti feltételek – A “2GETHER=BETTER” akció feltételei.

c) Akció – a “2GETHER=BETTERk” akció, a jelen üzleti feltételekben meghatározott feltételek mellett.

d) Online áruház – A szervező által üzemeltetett online áruház a www.answear.hu domain néven.

e) Ügyfél – Az Answear.hu online áruház ügyfele.

f) Ajánló - online áruház ügyfele, aki a jelen üzleti feltételekben meghatározott feltételek alapján javasolja az online áruházban való vásárlást.

g) Ismerős – az a személy, akinek az ajánló javasolja az online áruházban való vásárlást.

h) Kedvezmény kód - az online áruházban kínált teljes árú termékekre szerezhető kedvezmény, a jelen üzleti feltételekben meghatározott feltételek mellett.
 
2. AZ AKCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

2.1 A "2GETHER=BETTER" akció résztvevője az online áruház bármely regisztrált vásárlója, aki elolvasta ezeket az üzleti feltételeket.

2.2 Az akció résztvevője, még azelőtt, hogy részt venne az akcióban, köteles elolvasni az üzleti feltételeket.

2.3 Az akció keretében a szervező elérhetővé teszi az ügyfél számára a hozzáférést azon linkhez, amelyet másolás után, megoszthat ismerősével és meghívhatja őt.

2.4 Amennyiben az ismerős a kapott link segítségével regisztrál az online áruház weboldalán, egy 25% kedvezményt biztosító kódot kap a szervezőtől, amelyet felhasználhat az online áruházban szereplő teljes árú termékek árának csökkentésére.

2.5. Abban az esetben ha az ismerős a 2.4 pontban foglaltak alapján regisztrál az online áruház oldalán, vásárol és a rendelése az “Elküldve” státuszba kerül, egy 25%-os kedvezmény biztosítő kódot kap a szervezőtől, amelyet az online áruházban szereplő teljes árú termékek árának csökkentésére használhat fel.

2.6 Az ajánló több ismerősnek is elküldheti a szervező által biztosított linket.

2.7 A kedveznény nem összevonható más kedvezményekkel.

2.8 Az ajánló és az ajánló ismerőse a kedvezmény kódot 30 napig használhatja fel.

3. AZ AKCIÓ MEGSZÜNTETÉSE

3.1 A szervező dönthet úgy, hogy az akciót bármikor megszünteti annak időtartama alatt. Azok a vásárlók, akik az akció vége előtt szerezték a kedvezményes kódot, az érvényességének ideje alatt felhasználhatják azt az online áruházban.

3.2 A Szervező köteles tájékoztatni az ügyfeleit az akció megszüntetéséről az online áruház honlapján, e-mailben, SMS-ben vagy az Answear.hu által választott egyéb módon.

3.3. A szervező fenntartja a jogot, hogy az akciót kártérítési kötelezettség nélkül bármikor megszüntesse.

3.4 Az ügyfél elveszíti az akcióban való részvételi jogát az online áruház feltételeinek megsértése vagy az akcióban való részvétellel kapcsolatos bármilyen visszaélés esetén.

3.5 A szervező jogában áll az üzleti feltételeket megváltoztatni az alábbi fontos okok miatt:

a) visszaélés megakadályozása és az akció biztonságának biztosítása, 

b) a jogszabályok változása, bírósági ítéletek vagy a közigazgatási határozatok figyelembevétele érdekében,

c) az akció kedvezőbb feltételeinek bevezetése érdekében.

3.6 Az üzleti feltételek megváltoztatására előzetes értesítést követően kerülhet sor az online áruház honlapján vagy e-mailben, legalább 7 nappal az előírások módosításainak tervezett hatálybalépése előtt.


4. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK ÉS A REKLAMÁCIÓ MENETE

4.1 Minden ügyfélnek joga van panaszt tenni az akcióval kapcsolatban, ha a szabályzattól eltérő tevékenységet észlel. Az akcióval kapcsolatban felmerülő vitás eseteket 14 napon belül el kell küldeni a szervező cimére a vitás eset megtörténtétől számítva. A panaszt postán, futárral vagy e-mailben kell elküldeni a bolt@answear.hu címre, a következő megjegyzéssel: “Ajánlom ismerőseimnek” akció - reklamáció.

4.2 Az üzleti szabályzat által nem meghatározott esetekben, a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket kell alkalmazni.

4.3 A szabályzattal kapcsolatos jogorvoslatot a törvényben szereplő bíróság biztosít.

4.4 Az akció üzleti feltételei megtalálhatóak a www.answear.hu oldalon.