Bodyk

3 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Anyag
Kosár
Minta
Ár
LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

13990 Ft

LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

9400 Ft

LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

11990 Ft

7710 Ft

Női body: mivel viselheted?

női bodyk alighanem mindenkinek a maximális komfortot juttatják eszébe, és persze azt, hogy adnak egy extra védelmet a deréktájéknak. Nos, ezen remek tulajdonságok mellett a body női verziói nagyon csinosak is tudnak lenni, ha a megfelelő módon viseljük őket. Egy egyszerű farmernadrággal is remekül néznek ki, de akár egy ceruzaszoknyával is megállják a helyüket, ha éppen csinosabban kell valahol megjelenni. A női bodyk választéka igen széles, így stílusban is találhatsz olyat, ami leginkább passzol hozzád.

Csipke body – ha szexire vennéd a figurát

Ha szeretsz szexi fehérneműket viselni, a csipke bodyt neked találták ki! Ez biztosítja a body minden előnyét, azonban mellette kifejezetten nőies hatást kelt, így nem fogod úgy érezni, hogy a kényelem oltárán feláldoztad az esztétikumot. A csipkés body nagyon jól néz ki akár egy blúz alatt viselve is, de a párod előtt akár önmagában is hordhatod. Ugyanolyan komfortos a csipke body viselése, mint az egyszerűbb verzióké, a különbség csupán annyi, hogy ezekben csinosabbnak érezheted magad.

Bodyk pólók helyett

bodyk akár pólók helyett is tökéletesen funkcionálnak, nem csak alsóruházatként lehet elképzelni őket. Némelyiknek olyan a kialakítása, hogy aki nem tudja, nem is látja rajta, hogy az body, nem egy póló, top vagy éppen blúz. A bodyk nagy előnye, hogy nem mozdulnak a helyükről, így neked szabad mozgást biztosítanak.

Alakformáló bodyk: ha kell egy kis segítség

Az alakformáló ruhadarabokról megoszlanak a vélemények, de ha belegondolsz, ez sem nagyobb csalás, mint a smink. Egy alakformáló body segíthet abban, hogy szebbnek érezd magad a legcsinosabb ruháidban, és ne kelljen amiatt aggódnod, hogy hol látszik meg a rajtad lévő kisebb-nagyobb fölösleg.

Body ruhaként

Vannak olyan bodyk, amik kifejezetten fehérneműnek hatnak, és leginkább a kényelem miatt választják ezeket. Ugyanakkor néhány body ruhaként is teljesen vállalható, azaz hordható felső helyett is. Ha szeretsz egyszerre kényelmes és csinos holmikat viselni, ajánljuk figyelmedbe!