Kantáros farmer

1 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Derék
Ár
Fila - Kertinadrág
Fila - Kertinadrág

32990 Ft

23990 Ft

Női kantáros farmer: bájosan divatos

Egyszerre tud nagyon bájos és nagyon vagány lenni a női kantáros farmer.

Kantáros farmer a laza hétvégékre

kantáros farmernek van egyfajta kislányos bája, de ha jól kombinálod, inkább vagány lazasággá változik – ez csak attól függ, mit veszel alá. Nem sokan vállalják be ezt a fazont a mindennapokban, pedig igazán karakteres viselet. Ha szeretsz feltűnő lenni, érdemes beszerezni egyet, egy vagány sneaker kíséretében.

Farmer kertésznadrág, nem csak kislányoknak

farmer kertésznadrág nem csak gyerekeknek jó választás. Ha bohémabb stílust képviselsz, számodra tökéletes választás lehet a mindennapokban is. Persze azért lehetőség szerint ne a munkahelyedre menj benne (hacsak nincs teljesen szabad kezed ebben), de szabadidős programokra tökéletes.

Mivel viseld a kertészfarmert?

kertészfarmer leginkább ujjatlan felsővel, toppal néz ki jól. Cipő tekintetében a tornacipő javasolt hozzá, vagy bármilyen, lezser lábbeli, mint a sportcipő, balerina, esetleg nyáron akár papucs, szandál is. A lényeg, hogy a laza, vagány vonalon mozogj, a kertészfarmer nem a nőies, csinos öltözék alapdarabja.

Milyen lehet egy farmer kertésznadrág?

Mint ahogy a többi farmer, úgy a farmer kertésznadrág is sokféle szabású lehet. A boyfriend fazon ugyanúgy megvan ebből a típusból, mint a skinny, így rád és az ízlésedre van bízva, hogy melyiket választod. A skinny persze kicsit csinosabb, így csajosabb kiegészítőkkel is viselheted, keverheted a stílusokat.

Női kantáros farmer

női kantáros farmerek igazán egyedi megjelenést biztosítanak, de nem valók mindenkinek: ehhez kell egy stílus, tudni kell viselni. Ha nem vagy benne biztos, hogy jó választás számodra, furcsán érzed magad benne, akkor valószínűleg nem a te fazonod – de egy próbát mindenképp megér, ha szívesen öltözködsz lazán, vidáman!