Farmerek

2 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Derék
Ár
adidas Originals - Kertinadrág
adidas Originals - Kertinadrág

37990 Ft

24990 Ft

Fila - Kertinadrág
Fila - Kertinadrág

32990 Ft

18990 Ft

Női farmerek – neked hányféle van otthon?

A női farmerek kínálata nagyon széles, ami a stílust és a fazont illeti. Neked hány fajta lapul a szekrényedben?

Női farmer webshopból – széles a paletta

női farmerek webshopos választéka meglehetősen sokrétű, aminek köszönhetően mindenféle alkatra találhatsz megfelelő farmert. Az egyes nők alakja közt ugyanis komoly különbség lehet, ami megköveteli, hogy a női farmerek között is nagy legyen a szórás. Találhatsz olyat, ami hosszabb, olyat, ami rövidebb lábakra való, szélesebb csípőre, keskenyebb derékra. Alacsony derekú, magas derekú, illetve normál fazonok is elérhetők.

Bár manapság elsősorban a testre simuló fazonok befutók a női farmerek közül, még mindig sokan szeretik a bootcut farmer vagy flare jeans fazont is, ami nem szűkül, sokkal inkább bővül lefelé. Néhány éve trapézszárú farmerként hódított, és szinte mindenki ilyet hordott. A divatból nagyrészt kiment ugyan, de nagyon sokan ragaszkodnak még mindig ehhez a fazonhoz, ezért az üzletek polcairól nem tűntek el. Ahogy a női farmer webshopokból sem. Ha neked is ezek a fazonok voltak a szíved csücskei, még mindig be tudod szerezni őket! Szuperül mutatnak egy szép blúzzal vagy toppal!

Női farmernadrágok – örök trend apró változásokkal

női farmernadrágok hosszú évtizedek óta alapelemek a divat világában. Néha picit módosul a fazon, az éppen menő árnyalat, az, hogy milyen felsővel hordjuk, milyen díszítőelemet alkalmazunk, de a női farmernadrágok alapvetően örök darabok. Napjainkban rengeteg különböző szabással érhető el, így biztos, hogy mindenki megtalálja azt a fazont, ami a legelőnyösebben mutat rajta. Olyan nincs, hogy valakinek a farmer nem áll jól, legfeljebb olyan, aki még nem lelt rá az ideálisra!

Női farmer nadrág – találd meg az ideális fazont!

Hogy melyik a számodra ideális női farmer nadrág, azt leginkább úgy tudod megállapítani, hogy minél többet felpróbálsz. Valószínűleg néhány darab van is a szekrényedben – ha azokkal nem vagy elégedett, néhányat legalább kapásból kizárhatsz. Mint egy csinos ruha vásárlása során, úgy a farmer kiválasztásánál is érdemes az alkati adottságaidat átgondolni, és azokat figyelembe venni. Ha például az alhasadon van néhány pluszkiló, azt hatékonyan elfedi egy magas derekú farmer.

Szaggatott női farmer a vagány trendet kedvelőknek

Ha a harsányabb, vagány stílus híve vagy, a szaggatott női farmerek közt érdemes lehet körülnézned. Egy laza pólóval nagyon jól mutatnak, de bármilyen toppal felveheted őket. A megfelelő kiegészítőkkel és cipővel nagyon trendi összhatást érhetsz el – persze csak akkor, ha tudod is viselni a szettet!

Mikor jó választás a szakadt farmer?

szakadt farmer egy stílus. Nem áll jól mindenkinek, csak annak, aki ilyen, akinek passzol az egyéniségéhez, és a megfelelő holmikkal tudja párosítani. Kellemes, szellős, ugyanakkor nagyon vagány viselet. Sokan tartanak attól, hogy egy szakadt farmer nem annyira tartós, legalábbis könnyebben megadja magát a gyári szakadások miatt. Ez azonban teljesen alaptalan, a készítés során odafigyelnek a minőségre, így nem kell attól félni, hogy az új nadrág pár mosás után használhatatlan lesz.