Gumicsizmák

1 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Ár
Helly Hansen - Gumicsizma Nordvik 2
Helly Hansen - Gumicsizma Nordvik 2

19990 Ft

Nézd meg ezt is:

Esőben, hóban imádnivaló igazán a női gumicsizma

Tíz évvel ezelőtt még biztosan kinevették volna azt, aki női gumicsizmát viselt volna utcai cipőként. A világ azonban nagyot változott, mára ez a paraszti világból ismert lábbeli közönségkedvenc lett vízhatlanságával és egyszerűségével.

Mitől praktikus egy gumicsizma?

A gumicsizma régebben csak a falun, a tanyavilágban számított népszerű megoldásnak. Elég volt beleugrani, és már neki is indulhatott az ember a térdig érő sárnak, pocsolyának, semmi baja nem származott belőle. A bélelt változat ráadásul télen is tökéletesen használható volt, nem véletlenül találni még mindig egy vagy több gumicsizmát minden állattartó családnál, vagy éppen a mezőgazdaságban dolgozó emberek udvarában. Aztán ahogy lenni szokott, ezt a praktikus ruhadarabot felfedezte magának a divatvilág. Nem volt nehéz benne meglátni a potenciált: esős, havas időben a vízhatlan, az átázást hírből sem ismerő modellek tökéletesen használhatók az utcai divat részeként. Érdemes végignézni a kínálatot, hogy megtapasztaljuk: egy gumicsizma igenis lehet kifejezetten tetszetős kialakítású. Egy esküvőre, társasági eseményre még mindig nem ez az elsődleges választása a hölgyeknek, és valószínűleg nem is lesz az, ám munkahelyi viseletként, az átbulizott esték „túlélésére” tökéletesen alkalmas. A sarokrész kialakítását illetően lehet lapos, de platformos is, utóbbi elegánsabb megjelenést kölcsönöz. A kényelmi faktorból viszont egyik sem veszít, hiszen a gumicsizmának a vízhatlansága mellett ez a másik jelentős alapértéke. Képzeljünk csak el egy olyan lábbelit, amelyben nem kell figyelni a pocsolyákat, nem kell szlalomozni a sáros területeken, nem kell szétfagyni télen, és amelyben az átázott zokni, illetve harisnya ismeretlen fogalom. Igen, ez a gumicsizma!

Topmárkák számára is fontos a női gumicsizma

Ahhoz, hogy érezzük, mennyire fontos darab lett a női gumicsizma a cipők világában, elég felsorolni, milyen jelentős brandek döntöttek a saját modell gyártása mellett. Az Answear saját márkás termékei mellett úttörőként a Crocs neve emelhető ki, emellett az Emu Australia, a Gant, a Gioseppo, a Guess Jeans, az Hugo, a Hunter, a Karl Lagerfeld, a Love Moschino, a Tommy Hilfiger és a Trussardi Jeans is markáns szereplő a női gumicsizma szegmensben.

Nem fog ki az időjárás a gumicsizma női változatán

Nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni, mennyire fontos tulajdonság, hogy a gumicsizma női változatán soha nem fog ki az időjárás. Persze át kell gondolni, mikor milyen modellt választ az ember, télen ugyebár bélelésre is szükség lesz a komfortos viselethez, nyáron viszont egy zápor után elegendő lehet egy bokacsizma, hogy megóvjuk lábunkat a csapadéktól. Igazi négyévszakos megoldás: télen kézenfekvő választás, ősszel és tavasszal csapadékos napokon lesz majd a kedvenced, és bizony nyáron, a fesztiválszezonban is kiváló szolgálatot tesz egy gumicsizma női modellje.

Nem nehéz feladat a divatos női gumicsizma vásárlása

Ha divatos női gumicsizma beszerzése mellett döntesz, nincs túl nehéz dolgod. Ahogy említettük, több márka termékeiből is válogathatsz, és bár a színekből a szürke és a fekete a legsűrűbben előforduló, találni burgundia, bézs, ezüst, kék és piros modelleket is.

Kis esőben elegendő egy boka gumicsizma

A boka gumicsizma már nem annyira a falusi életből jött, sokkal inkább a divatvilág találmánya. Egy tanyán ugyanis könnyen elsüllyedt volna az ember a sárban egy ilyen modellben, a nedves városi utcákon azonban kiváló szolgálatot tehet egy ilyen gumicsizma.