Bebújós

1 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Dekoltázs
Kötöttáru
Minta
Ár
Quiksilver - Pulóver
Quiksilver - Pulóver

18990 Ft

10990 Ft

Stílusosan ad meleget a bebújós férfi pulóver

A férfi pulóver alapdarabja a belebújós, vagy egyszerűbben bebújós változat, amely egészen stílusos megoldásokkal képes biztosítani a meleget hűvösebb napok idején.

Százéves kedvenc a férfi pulóver

Meglepő, de a férfi pulóver, mint ruhadarab csupán egy évszázada tartozik öltözködésünkhöz. Persze korábban is voltak ehhez hasonló megoldások, ám a klasszikus belebújós pulóverek irányzata csak a 20. század elején jelent meg. És mekkora szerencse, hogy megjelent! A pulóver, legyen bármilyen kialakítású, az egyik legpraktikusabb darab egy férfi ruhatárában. A réteges öltözködést tökéletesen megvalósítja, azaz egy változékonyabb időjárást ígérő napon is magunknál tarthatjuk. Használat közben a felsőtestünkön pihen, használaton kívül pedig kiegészítőnek tökéletes: köthető a derékra, ráteríthető a vállakra.

A férfi pulóver kölcsönözhet kifejezetten elegáns megjelenést, de lehet ellazítóan kényelmes viselet is. Minden a stílus és a fazon kiválasztásától függ. Léteznek teljesen egyszínű, natúr modellek, amelyek egy farmerrel vagy nadrággal hibátlan párost alkotnak, ahogyan vannak olyan tarka megoldások is, amelyek egyértelműen dominálnak egy öltözéket. A bebújós férfi pulóver kialakítása változatos, beszélhetünk garbóról, félgarbóról, kerekről, V-nyakúról, gombolósról és gallérosról. Amit mindegyik tud, az a felsőtest kellemes melegben tartása, és ugye ez lenne a legfontosabb cél.

Mi a férfi pulcsik előnye?

Az előnyök felsorolása hosszas lehetne, ezért csak a legfontosabbat említjük. A férfi pulcsik mindig nálunk lehetnek, be lehet dobni őket a táskába vagy a kocsiba, hiszen nem, vagy csak alig gyűrődnek. Ezzel garantálható, hogy nem kell dideregni egy hideg estén, elég felvenni az előre bekészített darabot.

Mi a férfi pulcsik hátránya?

Sokat kellett gondolkoznunk, hogy bármiféle hátrányt találjunk a bebújós férfi pulcsik tulajdonságai között. Végül egy jutott eszünkbe: annak, aki érzékeny a frizurájára, és reggel órákon át igazgatja a hajszálait a tükör előtt, nem ez a legmegfelelőbb választás.

Kellemesen puha a férfi kötött pulóver

A kötött pulóverek az átlag kényelmi szintnél puhább érzést nyújtanak viselőjüknek. Egy vastagabb szálú anyag télen is kellemes meleget kínál, akár a kabátot is kiválthatja. Arra viszont vigyázni kell, hogy a férfi kötött pulóver szálai ne sérüljenek.

Elérhetőek a divatos férfi pulóverek

Ki kell emelni a divatos férfi pulóverek esetében a vásárlóbarát árazást. Persze akadnak drága darabok, de még az olyan nagy márkák, mint az Armani Exchange, a Calvin Klein, a Lacoste, a Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger vagy a Vans is elérhető árakat kínálnak.