Pulóverek

1 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Dekoltázs
Kötöttáru
Minta
Ár
Quiksilver - Pulóver
Quiksilver - Pulóver

18990 Ft

11990 Ft

Nézd meg ezt is:

Férfi pulóverek és kardigánok az őszi napokra

A férfi pulóverek és kardigánok alapkellékei a ruhatárnak ősszel és télen. Ha jól választod ki őket, sokat hozzátesznek a megjelenésedhez is.

Pulóverek férfiaknak sokféle stílusban

A pulóverek férfiak számára is nagyon különböző kialakítással készülnek. Vannak letisztult fazonok, elegánsabbak, sportosabbak, semlegesek. A pulóverek férfiaknak lehetnek színesek, mintásak, különböző nyakkivágásúak, cipzárosak, így teljes mértékben igazítható a pulcsi az alkati adottságokhoz, a stílusunkhoz. Bármilyen nadrághoz találhatsz megfelelő pulóvert, hogy mindig a legtöbbet hozhasd ki magadból öltözködés terén.

Kötött férfi pulóver az elegánsabb megjelenéshez

Ha egy kicsit elegánsabban szeretnél valahol megjelenni, a kötött férfi pulóverek között érdemes körülnézned, ugyanis ezek tökéletesek egy alkalmibb öltözékhez is. A melegítőfelsőket, lazább pulcsikat is felejtsd el, kötöttekből is lehetőleg az egyszínű, letisztult, test vonalát követő fazont válaszd.

Kardigán férfiaknak

Ha jobban kedveled az elöl nyitható típusú pulcsikat de a cipzáras melegítőnél valami elegánsabbat szeretnél, jó hírünk van: kardigánt férfiaknak is készítenek, így Te is válogathatsz ezekből. A kardigánod lehet cipzáras, gombos, vagy nyitott. Enyhébb őszi napokon kabát helyett is megállják a helyüket.

Meleget ad a férfi galléros pulóver

A pólók hosszú ujjú változata a férfi galléros pulóver, amely nem klasszikus pulóver, nem a legnagyobb hidegre való, inkább a tavaszi és őszi időjáráshoz használható tökéletesen. Egy kabát vagy dzseki kíséretében hűvösebb időben sem kell fázni bennük, de alkalmazhatóak a zakók alatt is.