Sportos

1 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Anyag
Sarok
Ár
The North Face - Cipő Vectiv Hypnum
The North Face - Cipő Vectiv Hypnum

50990 Ft

Megnéztél 1 terméket 1 termékből.

Edzésnél a legfontosabb a megfelelő női sportcipő kiválasztása

A futás az egyik legnépszerűbb hobbisport, közkedvelt testmozgási forma a hölgyek körében. Egész divatirányzat épült a sportfelszerelésekre, ezek ugyanolyan elemei az öltözködésnek, mint az utcai vagy az elegáns szettek. A legfontosabb közöttük a női sportcipő.

Miért ennyire fontos a női sportcipő?

Rögtön meg is indokoljuk, miért fontosabb egy női sportcipő, mint például egy futónadrág. Legyen bármennyire is divatsport a futás, elsősorban a funkcionalitást kell nézni egy öltözék kiválasztásánál. Hiába dögös egy sporthoz választott nadrág, ha elszorít, kidörzsöl, hiába szexi egy fehérnemű, sportmelltartó, ha kényelmetlen. Folytatva a sort: a női sportcipő hiába néz ki csodásan, ha kényelmetlen. A sportcipő eleve célirányosan lett kifejlesztve, arra való, hogy segítse a sportolót, óvja a lábakat, ízületeket. A rossz megoldások, a nem erre a feladatra megalkotott modellek kárt okozhatnak, de az a minimum, hogy fájnak majd benne a lábak a futás után. Éppen ezért javasoljuk, hogy elsősorban kényelmes női sportcipő lebegjen a szemünk előtt a vásárlásnál, ne csak a színeket, formákat nézzük. Ha jól választunk, megköszönik majd a lábaink az edzések, kocogások végeztével.

Terepre kiváló a fekete női sportcipő

Mivel szerencsére ebben a szegmensben bőven akad kínálat, a színek között is lehet variálni. A fekete női sportcipő univerzális választás: illik a tarkább, színesebb szettekhez, de tökéletes az egyszínű ruhákhoz is. Ha valaki a szabadban szeret sportolni, ahhoz is jó választás a fekete női sportcipő, hiszen kevésbé látszik meg rajta a kosz.

Mindenhez jól megy a fehér női sportcipő

A fekete ellentéteként a fehér női sportcipő nem kifejezetten a szabadtéri futásokhoz való, hamar elszürkül, nehezen jön ki belőle a fűfolt is. Viszont minden másra tökéletes! Edzőteremben semmilyen baja nem lesz, ráadásul nem csupán edzéshez, de egy egyrészes ruhához, farmerhoz vagy szoknyához is felvehető.

Kell egy női utcai sportcipő a szekrénybe

A fentiekből is egyértelmű, hogy mindenkinek kell egy női utcai sportcipő a szekrényébe. Kényelmes, praktikus kialakítása miatt a hétköznapokban sokszor használható, a legtöbb sportos szetthez illik, de elegánsabb összeállításoknál is lehet kísérletezni vele.