Olvasd el, csak 3 perc 03 dec 2021

Inspiráló ajándékok a 2021-es karácsonyra

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Itt az idő, már csak pár hét és karácsony. Te beszereztél már mindent a fa alá? Tekintsd meg inspiráló javaslatainkat és készíts gyönyörű ajándékokat, amik örömet szereznek szeretteidnek.

A kényelem szerelmeseinek

A 4 fal között igazán jól érezheted magad és inspiráló pillanatokat tölthetsz el. Azok, akik az otthon melegét mindenek elé helyezik, értékelni fogják az olyan ajándékokat, amikkel ellazulhatnak. Egy pihe-puha papucs vagy fürdőköpeny és egy különleges illatú gyertya tökéletes kombó nekik. A lakás stílusához illő dekorációs elem is remek ötlet, például egy mintás párna vagy takaró, ami minden mozis estét vonzóbbá tesz, egy futurisztikus lámpa (ami nemcsak olvasáshoz jó) vagy egy feltűnő váza, amit mindig használni akarsz majd.

Ha te is mindig bajban vagy a csomagolással, csekkold tippjeinket, segítünk!

Sportrajongóknak

Aki rendszeresen sportol, az tudja, mennyire hasznosak a különböző kütyük és kiegészítők, amik segítenek a hatékonyabb és kényelmesebb edzésben. Te is ilyen vagy? Fontos, hogy amikor ajándékot veszel, az adott sportot mindenképpen ismerd és tartsd szem előtt. Egy dizájnos szőnyeg és egy felső hasznos lesz egy jóga rajongónak. Bérk, aki fut, görkorcsolyázik vagy biciklizik, értékelni fogja a vízálló telefontokot, egy különlegs dizájnnal díszített üveget pedig az fog nagyra értékelni, akinek alapból fontos az egészége.

Kalandvágyóknak

A barátod minden hétvégén túrázni jár a hegyekbe vagy az egyik barátja tapasztalt a terepen? Akkor meg is van a tökéletes karácsonyi ajándék neki/k. Mi hozza lázba a kalandvágyó embereket? Hát a praktikus kiegészítők. Például a különféle termoszok és termobögrék, praktikus táskák, meleg sapkák, valamint minden olyan darab, ami vízálló.

A stílus királynőjének és királyának

Ismersz valakit, aki mindennél jobban szereti a divatot, és úgy követi a trendeket? Nekik a tökéletes meglepetés a dizájner kiegészítők, cipők vagy ruhadarabok. Különleges fazonok és formák, extrém részletek – ezeket tartsd szem előtt, ha ilyen terméket keresel.

Azoknak, akik mindig fáznak

Neked is sikítani támad kedved a mínuszokat és a szürke napokat látva? Vannak olyanok a környezetedben, akik mindig fáznak a téli hónapokban? Ajándékozz nekik olyat, ami felmelegíti a szívüket (és testüket). Lehet ez gyapjúpulóver, egy meleg kiegészítő (például sapka vagy kesztyű) vagy egy ikonikus Moon Boot vagy akár pár otthoni kiegészítő, gyertya vagy egy takaró.

Nagy gyerekeknek

A bennünk rejlő gyermeknek – ideje szabadjára engednünk kicsit. Az ünnep tökéletes ürügy arra, hogy visszatérjünk a gyermekkorhoz, a kedvenc mesehősökhöz és a kedvenc rajzfilmekhez. Donald kacsa, Mickey egér vagy a Looney Tunes bandája már alig várja ezt a találkozást. Nosztalgiázz, add át magad a régi érzelmeknek és szerezz be olyan ajándékokat, amik a gyermekkort idézik.

További cikkek olvasása